Suomalais-ranskalainen maajussi-Clarisse, 43, jäi leskeksi muutama vuosi sitten – uskaltaa antaa nyt uuden mahdollisuuden rakkaudelle

0:40
Tutustu maajussi-Clarisseen!

Leskeksi jäänyt maajussi-Clarisse on valmis löytämään uuden rakkauden.

Rakkauden kesä lähestyy jälleen, kun uudet maajussit etsivät rakkautta Maajussille morsian -ohjelman myötä. Uuden tuotantokauden esittelyjaksossa esittäytyvät tuttuun tapaan kahdeksan maajussia, joista neljä lopulta päätyy ohjelmaan etsimään rinnalleen puolisoa. 

Mukana nähdään 43-vuotias maajussi-Clarisse Huhmarista. Suomalais-ranskalainen Clarisse on pientilan omistaja joka pyrkii osittain omavaraisuuteen sekä tilansa tuotteiden kehittämiseen. Clarisse muutti Ranskasta Suomeen vuonna 2001 ja hänen isänsä asuu yhä Pariisissa. 

Maajussi etsii rinnalleen samanhenkistä miestä, joka kenties myös osallistuisi tilan kehittämisen ideoimiseen ja saattaisi toimia sen pyörittämisessä Clarissen rinnalla. Maajussille morsiameen Clarisse päätyi kaverinsa ilmoittamana. 

– Koulukavereiden kanssa oli puhuttu, että sopisin siihen ohjelmaan, se on ollut hauskasti mielessä. Mutta eihän se toteutunut, ennen kuin tämä kaverini keskustelun lomassa päätti, että no niin: nyt ilmoitetaan Clarisse tähän ohjelmaan, maajussi kertoo. 

Clarisse on kolmen lapsen äiti, jonka edellinen puoliso ja lasten isä menehtyi kaksi vuotta sitten vakavaan sairauteen. Nyt Clarisse olisi valmis löytämään uuden rakkauden. 

Tuleva kumppani saisi Clarissen mukaan pitää perhe-elämästä, eli perheen kanssa yhdessä touhuamisesta sekä myös kahdenkeskisestä ajasta. 

– Toki jokaisella on omat intressit, harrastuksia tai muuta, mutta se yhdessä tekeminen ja oleminen ovat mulle tärkeitä. Niinhän ne tunteet syntyvät ja kehittyvät. 

Olisi myös hyvä, että tuleva puoliso olisi sinut itsensä kanssa sekä osaisi keskustella asioista myös ongelmatilanteita kohdattaessa. 

– Semmoinen, joka puhuu ja pussaa. Ei pakene, vaan kohtaa niitä tilanteita, Clarisse pohtii. 

– Olen tunteellinen ihminen, niin sitä romanttisuutta toki kaipaan. Sellaista ohimenevää kosketusta, toisen huomioimista vaikka kesken päivää lapsen edessäkin. Ei se poissulje, etteikö vaikka niskaan voisi antaa suukkoa tai sellaista. 

Tulevalta kumppanilta Clarisse toivoo myös terveellisiä elämäntapoja, sillä hän itsekin lapsineen pyrkii elämään terveellisesti. Kovasti tupakoiva tai alkoholia käyttävä mies ei olisi Clarissen mieleen. 

– En itse tupakoi ja alkoholinkäyttökin on hyvin kohduudella enimmäkseen ranskalaiseen tyyliin, punaviini-juusto-yhdistelmän tapaan. 

Edes osittain käsin kirjoitettua kirjettä Clarisse arvostaisi erityisesti, sillä hän itsekin harmittelee vaikka sitä, ettei kouluissa nykyään opeteta kaunokirjoitusta. 

– Mielestäni on jotenkin tärkeää saada se käsiala näkyville, jos pääsisi näkemään ehkä kuvan sekä sanojen läpi sitä, että millainen ihminen on.

Kävimme läpi millaisia tyyppejä uudet maajussit ovat – katso keskustelu alla olevalta videolta!

9:06

Maajussille morsian -sarjan 14. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2021.

Maajussille morsian -esittelyjakso mtv-palvelussa 8.3. jo klo 00.01 ja MTV3-kanavalla klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. Kirjoita maajussille täällä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja