Suomalainen Star Wars -tähti heitti vitsin Twitterissä ja päätyi otsikoihin maailmalla

Joonas Suotamo hävisi lumisodassa Woody Harrelsonille 0:38
Joonas Suotamo haastattelussa Solo-elokuvan tiimoilta.

Star Wars -näyttelijä Joonas Suotamon vitsistä tempaistiin otsikoita maailmalla.

Chewbacca-hahmoa uusissa Star Wars -elokuvissa näyttelevä Joonas Suotamo vitsaili Twitterissä ja päätyi sen myötä otsikoihin.

Suotamo kertoi asiasta Instagram-tilillään, jossa hän julkaisi kuvakaappauksen heittämästään kommentista, sekä sen myötä syntyneistä otsikoista. Kaikki lähti liikkeelle, kun elokuvasivusto iMDB julkaisi twiitin, jossa kyseltiin sivuston seuraajilta, mikä on heidän mielestä paras yllättävä käänne elokuvissa.

– Koko seuraava elokuvani, mutta hys, Suotamo vastasi kyselyyn Twitterissä.

Suomalaisnäyttelijän heitosta syntyi yllättäen otsikoita. IMDB tulkitsi Suotamon mahdollisesti kiusoittelevan Solo-elokuvan jatko-osalla. International Business Times -sivusto taas uutisoi Suotamon viitanneen joulukuussa ilmestyvään Star Wars -saagan yhdeksänteen osaan.

– Kun yrität heittää vitsin twiitissä ja se leviää. Minä vain vitsailin, vai vitsailinko? Suotamo jatkoi humoristisella linjalla Instagram-julkaisussaan.

Suotamo on esittänyt ikonista Chewbacca-hahmoa vuodesta 2015, kun hän vuorotteli roolia aiemmin esittäneen, sittemmin edesmenneen  Peter Mayhewn kanssa elokuvassa Force Awakens.

Lue myös:

    Uusimmat