Suomalainen muotivaikuttaja Sandra Hagelstam pääsi muotieliitin sisäpiiriin – käy samoissa tapahtumissa Kim Kardashianin kanssa

7:13
Muotivaikuttaja Sandra Hagelstam kertoo muotieliitin sisäpiirin tapahtumasta.

Muotibloggaajana tunnettu Sandra Hagelstam on muotiviikkojen konkarikävijä.

Yli kymmenen vuotta muotialalla työskennellyt muotivaikuttaja Sandra Hagelstam saapui juuri Pariisin muotiviikoilta. Uutisaamussa vieraillut Hagelstam kertoo muotiviikkojen olevan muotialalla työskentelevien henkilöiden tapahtuma. Muodin eliitille suunnattujen näytösten ovet eivät aukea tavalliselle kuluttajalle

Pariisin muotiviikoilla nähtiin muun muassa tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja hänen miehensä Kanye West. Videolla Hagelstam kertoo Kardashianin kohtaamisesta.

Tapahtumissa on tärkeää myös näyttäytyminen.

– Näyttäytyminen oli kyse paparazzista tai siitä, että itse kuvauttaa asioita, niin onhan se osa sitä muotiviikkoa. Kaikki edustustilaisuudet liittyvät siihen, Hagelstam kuvailee.

Muotivaikuttaja on ollut viime aikoina erityisen kiinnostunut muodin eettisestä puolesta.

– Se, että vastuullisuudesta on tullut trendi, on todella hieno asia, koska se haastaa suunnittelijoita miettimään pidemmälle, että mitä materiaalia käyttää ja millä tavalla kommunikoi kulutusta.

Katso koko haastattelu artikkelin ylähäältä!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.