Suomalainen mestarivahti yritti tapella Pohjois-Amerikassa, reagoi nasevasti epäonnistuneeseen yritykseensä – "Pitäisi varmaan yrittää pysäyttää kiekko"

HPK:n mestarivahti Emil Larmi häkeltyi hämeenlinnalaisten vastaanotosta –"Mitä tässä on tapahtunut" 1:20
Videolla Emil Larmin mietteitä HPK:n keväisistä kultajuhlista.

AHL:n suomalaisvahti Emil Larmi haki itselleen tanssipartneria kanadalaiskollegastaan, kun Wilkes/Barre Scrantonin ja Texas Starsin välisessä ottelussa syntyi kahakka. Larmi reagoi epäonnistuneeseen yritykseensä nasevasti.

Täksi kaudeksi Pittsburgh Penguinsin NHL-organisaatioon Suomen mestarijoukkue HPK:n riveistä siirtyneen Larmin ensimmäinen kausi Pohjois-Amerikassa on toistaiseksi ollut haasteita täynnä. Suomalaisvahti on päässyt maalin suulle vain viidessä ottelussa, joiden aikana kiekko on pysähtynyt vaatimattomalla torjuntaprosentilla 86,1.

Larmi pääsi lauantaina tolppien väliin, kun Wilkes/Barre Scranton kohtasi Texas Starsin. Ottelun lopussa kaukaloon syntyi melkoinen kahakka, ja Emil Larmikin etsi itselleen taisteluparia Texasin Landon Bowsta tässä kuitenkaan onnistumatta.

Larmi reagoi omaan epäonnistuneeseen tappeluyritykseensä nasevasti omalla Twitter-tilillään.

– Olen sanonut, että joko tappelen tai teen maalin tämän kauden aikana. Nyt olen sentään yrittänyt molempia. Seuraavaksi minun varmaan pitäisi yrittää pysäyttää kiekko. Se on työni, Larmi pohtii.

Ottelu päättyi Texas Starsin 5-3-voittoon. Texasin suomalaishyökkääjä Joel Kiviranta onnistui ohittamaan Larmin kertaalleen.

Lue myös:

    Uusimmat