Suomalainen huippukiekkoilija sekoitetaan tämän tästä futiksen supertähteen - nimmarinjanoisille karvas pettymys

KHL:ssä ammatikseen kiekkoja torjuvalta Joni Ortiolta pyydetään luonnollisesti nimikirjoituksia. Välillä haussa on väärän henkilön signeeraus.

Täksi kaudeksi kazakhstanilaiseen Barys Nur-Sultaniin siirtynyt Ortio on joutunut tuottamaan nimmarinjanoisille futisfaneille pettymyksiä.

KHL:n verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa huomautetaan, että Ortiossa ja jalkapalloilija Gareth Balessa on yhdennäköisyyttä. Ortio mainitsee olevansa Manchester Unitedin fani, mutta nykyisin Tottenhamissa pelaava Bale on tullut tutuksi henkilökohtaisten kokemusten kautta.

- Todella, minut sekoitetaan Garethiin jopa täällä Kazakhstanissa. Joskus ihmiset kysyvät kadulla, olenko Gareth ja joskus he tulevat vain suoraan pyytämään nimikirjoitusta. Valitettavasti minun täytyy tuottaa ihmisille pettymys, Ortio naureskelee.

Balen viimeisinä pelivuosina Real Madridissa hänen intohimoinen golf-harrastuksensa oli jatkuvasti fanien hampaissa. Golf-kentällä nähtävä Balea muistuttava mies ei kuitenkaan välttämättä ole walesilainen.

- Pelaan usein kesäisin golfia, tykkään myös katsoa jalkapalloa ja F1:stä. Tässä tilanteessa ei ole paljon kiinnostavia ajanviettotapoja, joten katson paljon urheiluohjelmia ja tv-sarjoja, Ortio kertoi ajanviettotavoistaan.

Laajassa haastattelussa Ortio kertoo myös kokkausinnostaan sekä siitä, että hänen vaimonsa ja koiransa eivät asu Kazakhstanissa, vaan yhteyttä pidetään videopuheluilla päivittäin.

Sekoittaisitko sinä heidät, kumpi on Joni Ortio ja kumpi Gareth Bale?

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja