Shakiran kanssa seurustelevalta Gerard Piquélta kova seksivertaus – "Se on parempaa"

Jalkapallojätti FC Barcelonan tähtiin kuuluva Gerard Piqué nostaa paikallisderbyn Espanyolia vastaan seksin yläpuolelle.

Piqué ilmaisi olevansa iloinen, että FC Barcelonan paikallisvastustaja Espanyol palasi nopean sarjaporrasta alempana käväisyn jälkeen takaisin Espanjan pääsarjaan täksi kaudeksi. Espanjalaistoppari sanoi nauttivansa Espanyolin vieraana pelaamisesta.

– Pidän sinne menemisestä. Minulle vihelletään kaiken aikaa. Sinä naurat ja fanit muuttuvat vielä hullummiksi, Piqué kertoi tubettaja Jordi Wildin haastattelussa.

– Mikään maailmassa ei vedä vertoja sille. Sanoisin, että se on parempaa kuin seksi. Nautin siitä paljon enemmän kuin Real Madridia vastaan pelaamisesta.

Piquén seksivertaus on nostettu erinäisissä suurissa kansainvälisissä medioissa otsikoihin. Esiin on nostettu, että espanjalainen on seurustellut poptähti Shakiran kanssa vuodesta 2010-luvun alusta lähtien ja avioparilla on kaksi lasta.

– Jalkapallopeli parempaa kuin seksi? saksalaislehti Bild esimerkiksi hämmästeli ja pohti, miten Shakira asiaan suhtautuu ja aiheuttaako kommentti heidän taloudessaan ongelmia.

Lue myös:

    Uusimmat