Suomalainen futislupaus solmi ammattilaissopimuksen Chelsean kanssa

Jalkapallolupaus Jimi Tauriainen siirtyy Valioliigan mahtiseuroihin lukeutuvan Chelsean organisaatioon – myös hänen veljensä Julius palloilee Saksan pääsarjajoukkueen organisaatiossa 2:23
Tulosruutu esitteli Jimi Tauriaisen viime kesänä.

Suomalainen jalkapallolupaus Jimi Tauriainen, 17, on solminut ammattilaissopimuksensa Englannin Valioliigan jätteihin kuuluvan Chelsea FC:n kanssa. Tauriainen kertoo asiasta Instagram-tilillään.

Laitapelaajana tunnettu Tauriainen siirtyi heinäkuussa 2020 HJK:sta Chelsean akatemiaan solmittuaan kolmivuotisen sopimuksen. Nyt allekirjoitettu tuore kontrahti on puolestaan hänen ensimmäinen ammattilaissopimuksensa.

Tauriaisella on toistaiseksi pelannut alle 18-vuotiaiden Valioliigassa seitsemässä ottelussa ja tehnyt yhden maalin.

Tauriainen aloitti jalkapallon kirkkonummelalaisessa FC Wildissa viisivuotiaana ja siirtyi sieltä HJK:hon 12-vuotiaana. Tauriainen on ollut 2004-ikäluokan maajoukkueen vakiokasvo.

Tauriainen kuuluu maineikkaiseen jalkapallosukuun. Hänen 19-vuotias isoveljensä Julius pelaa Saksassa Freiburgin organisaatiossa, ja heidän isänsä Pasi Tauriainen on entinen maajoukkuepelaaja. Jimin sedät Kimmo ja Vesa ovat myös pelanneet Suomen pääsarjassa.

Lue myös:

    Uusimmat