Suomalainen futaajalupaus yllättää: Siirto Saksaan yhä mahdollinen

Syksyllä Ykkösen AC Oulun riveihin palanneen jalkapalloilija Matias Ojalan uusi seura ratkeaa lähiaikoina.

Mykoplasman jäljiltä vihdoin täyteen kuntoon toipunut Matias Ojala kertoo MTV Sportille, että hänellä on muutamia erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja uudeksi osoitteeksi.

Saksan Bundesliigassa pelaavan HSV:n organisaatiossa vuoden verran lainasopimuksella pelanneen 19-vuotiaan oululaisen mukaan jopa paluu Saksan kentille on edelleen täysin mahdollista.

- HSV:n organisaatio halusi minut jo syksyllä kahden vuoden lainasopimuksella takaisin seuraan, mutta halusin toipua mykoplasmasta rauhassa ja pohtia seuraavaa siirtoani kotikonnuillani, Ojala valottaa.

SJK ykkösvaihtoehto kotimaassa

Ojala pelasi Saksassa Hamburger Sport-Vereinin organisaatiossa otteluita sekä U19-joukkueessa että reservijoukkueessa. Maaleja ja syöttöjä kertyi kaikkinensa yhteensä kourallisen verran.

Toinen varteenotettava vaihtoehto keskikenttäpelaajan uudeksi joukkueeksi on Veikkausliigassa hopealle yltänyt SJK. Ojala vieraili kauden päätteeksi viikon verran Simo Valakarin miehistön harjoituksissa.

- Loppukaudella AC Oulun riveissä en ollut sairauden jäljiltä vielä täydessä fyysisessä kunnossa, mutta SJK:n harjoituksissa alkoi tuntua jo siltä, että kuntoni on pikkuhiljaa löytymässä, Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuerinkiin kuuluva pelimies toteaa.

Ojala on yksi Suomen lupaavimmista nuorista keskikenttäpelaajista. Hän on pelannut kymmeniä otteluita eri ikäkausimaajoukkueissa. Ojala on kaikkien aikojen nuorin Veikkausliigassa pelannut pelaaja. Hän debytoi liigassa AC Oulun paidassa elokuussa 2010 ottelussa Myllykosken Palloa vastaan 15-vuotiaana.

Lue myös:

    Uusimmat