Suomalainen Espanjassa -lehti: Suomalaisnainen paikannettiin ”Enkeliryhmän” avulla Malagan pahamaineisesta lähiöstä

Suomalainen Espanjassa -lehti kertoo, että Aurinkorannikolla kadonnut suomalaistyttö paikallistettiin vapaaehtoisryhmän avulla. Tyttö on mennyt pahamaineiselle Palma-Palmillan alueelle vapaaehtoisesti.

Lehti kertoo, että Costan enkelit -vapaaehtoisryhmä jalkautti Palma-Palmillan alueelle marokkolaisen henkilön etsimään tyttöä, sillä ryhmän suomalaisen perustajan mukaan vaaleahiuksisten ei ole turvallista liikkua lähiössä.

– Jessican, joka on saanut arabiankielisen lempinimen Zahra, tiedettiin liikkuvan marokkolaisten kanssa, joten sinne lähtivät henkilöt, jotka puhuvat kieltä, Costan enkelien suomalainen perustaja Yoana Aktas kertoi lehdelle haastattelussa.

Ryhmä levitti sanaa alueella ja suomalainen nainen paikallistettiin vain päivää myöhemmin. Aktasin mukaan tyttö oli mennyt alueelle vapaaehtoisesti.

Lehti kertoo, että tyttären äiti aikoo yrittää järjestää rahaa lentolippuihin voidakseen matkustaa Espanjaan. Hän tahtoo auttaa tytärtään palaamaan Suomeen. Mikäli äiti saapuu Espanjaan, vapaaehtoisryhmä aikoo auttaa äitiä tarjoamalla majoitusta ja etsintäapua.

Costan enkelit -vapaaehtoisryhmä tarjoaa apua pulaan joutuneille suomalaisille muun muassa puhelinpalvelun avulla, jonka kautta Aktas esimerkiksi neuvoa ja tulkkaa apua tarvitsevia.

Lue myös:

    Uusimmat