Sunrise Avenuen jäähyväiskiertue on siirtynyt kahdella vuodella – soolouralle lähtenyt Samu Haber paljastaa, että rahaa on palanut: "Enemmän mietitään sydämessä sitä hetkeä, kun…"

Samu Haber hyvästelee Sunrise Avenuen ja debytoi elokuvassa 9:08
Samu Haber hyvästelee Sunrise Avenuen ja debytoi elokuvassa - katso haastattelu.

Samu Haber julkaisi tänään uutuuskappaleen Sä.

Laulaja Samu Haber tekee parhaillaan debyyttialbumiaan, ja samalla hän valmistautuu Sunrise Avenuen jäähyväiskiertueella. Tänään Haberilta ilmestyi uusi kappale .

Uutisaamussa vieraana ollut Haber kertoi, että se on aina yhtä jännittävä päivä, kun uusi kappale julkaistaan koko kansan tietoisuuteen. Kappale Sä valmistui nopeasti.

– Se meni nopeasti kasaan, en tiedä onko se hyvän vai huonon biisin merkki, kun sitä ei ole punnerrettu hirveän pitkään, Haber kertoi hymyille.

Haber keräsi läheisistään ja tutuistaan videoklippejä, joita nähdään Sä-kappaleen musiikkivideossa. Katso videolta pätkä musiikkivideosta.

Haber tähdittämän Sunrise Avenuen jäähyväiskiertue on siirtynyt jo kahdella vuodella. Tänä keväänä kiertueen pitäisi viimein toteutua. Päätöskeikka on Helsingin olympiastadionilla heinäkuussa.

Rahaa bändillä on palanut, kun kiertue on siirtynyt.

– Monet kerrat ollaan treenattu, ostettu tuotannot ja vuokrattu busseja, rekkoja, systeemeitä… Brexitin myötä monet hinnat on noussut ja tullut tullimaksuja. Sanotaan, että olemme lopettaneet sen miettiminen jo ja enemmän mietitään sydämessä sitä hetkeä, kun pääsee sanomaan ”bye bye Hollywood Hills” ihmisille. Eiköhän me saada karsittua budjetti kasaan, Haber sanoi.

Mikä on Sunrise Avenuen keikkamuisto, josta bändi otti myöhemmin opikseen? Katso videolta.  

Samu Haber nähdään Laulu Rakkaudelle -ohjelmassa, joka alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 13.2 klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat