Sukulainen uhkasi julkaista seksivideon – Kanye West maksoi hiljaiseksi

Brittilehti DailyMailin mukaan Kanye Westin viimeaikaisten mielenterveyden ongelmien syynä on vuosia vanha riita sukulaisen kanssa.

DailyMail väittää artikkelissaan, että Kanye Westin sukulainen löysi Westin tietokoneelta videon, jolla maailmantähti harrastaa seksiä tuntemattoman naisen kanssa. Lehden mukaan West maksoi perheenjäsenelleen yli 250 000 dollaria, ettei hän levittäisi löytämäänsä seksivideota.

– Olin tätini luona, kun kyseinen perheenjäsen, jolla läppäri oli hallussaan, pyysi minut ja setäni sekä oman ystävänsä keittiöön. Hän avasi koneen ja näytti videon, jolla Kanye harrastaa seksiä naisen kanssa, Westin serkku Franklin kertoo lehdelle.

– Hän tiesi, että se on kultaa ja soitti ystävälleen, joka on lakimies. He kokosivat joukon ja lähtivät vaatimuksineen Kanyen perään. He jopa vuosivat koneelta löytyneitä yksityiskohtia Kanyen elämästä jo ennakkoon osoittaakseen, että he ovat tosissaan. 

Franklinin mukaan Kanyen mielenterveys alkoi horjua tapauksen jälkeen ja hän ei ole sen koommin pystynyt luottamaan läheisiinsä. Aiemmin tänä vuonna julkaistussa kappaleessa Real Friends Kanye puhuu tapahtuneesta katkeraan sävyyn. 

"I had a cousin that stole my laptop that I was f*cking bitches on. Paid that n***a a 250 thousand just to get it from him."

Lehden mukaan videon kuvauksen ajankohta ei ole selvillä, mutta riita tapahtui vuonna 2012 samoihin aikoihin, kun Kanye alkoi seurustella tulevan puolisonsa Kim Kardashianin kanssa.

West nousi otsikoihin ympäri maailman erikoisen käytöksensä vuoksi viime marraskuussa. West piti yllättäen tavallisella keikallaan liki 20 minuuttia kestäneen puheenvuoron, jossa hän avautui muun muassa Barack Obamasta ja Donald Trumpista. Paasauksen jälkeen hän pudotti mikrofonin lattialle ja poistui lavalta. Hän ehti esittää keikalla vain kolme kappaletta.

Tämän jälkeen West ilmoitti peruvansa loppuvuoden keikat. Pian Westin uutisoitiin hakeutuneen sairaalahoitoon uupumuksen vuoksi. Miestä hoidettiin pyskiatrisella osastolla yli viikon ajan.

Lue myös:

    Uusimmat