Suklaaunelmia, maitojäätelöä ja minituutteja – syksyn herkulliset jäätelöuutuudet

Herkullinen jäätelökesä jatkuu läpi syksyn ja talven. Katso, mitä uutuuksia kaupan pakastealtaista tänä syksynä löytyy!

Jäätelöä syödään Suomessa ympäri vuoden - syksyn tullen irtojäätelöt vain vaihdetaan kotipakkauksiin. Makuja-sivusto kokosi yhteen syksyn herkulliset jäätelöuutuudet.

Tuutit ja puikot

Puffet Banaani

Puffet-monipakkauksia täydentää tänä syksynä vähälaktoosinen Puffet Banaani, jossa maistuvat vähälaktoosinen banaaninmakuinen kermajäätelö ja keksi.

Pingviini Maitojäätelö -minituutit

Pingviini Päärynämaito -minituutit ovat aivan uudenlaisia pienempiä tuutteja, jotka sisältävät päärynänmakuista maitojäätelöä, toffeenmakuisia rakeita ja vohvelia.65 millilitran Minituutit on pakattu kuuden kappaleen monipakkaukseen.

Lisäksi litran kotipakkauksiin käärittyjen maitojäätelöiden makuvalikoima saa täydennystä. Pingviini Appelsiinimaidon ja Pingviini Maitokaakaon rinnalle saapuu Pingviini Vadelmamaito, jossa toisiinsa kietoutuvat pehmeä vaniljamaitojäätelö ja raikas vadelmanmakuinen maitojäätelö.

Angry Birds -tuuttimonipakkaus

Angry Birds -tuuttimonipakkaus sisältää kuusi jäätelötuuttia, joissa yhdistyvät mansikanmakuinen kermajäätelö, lakritsikastike ja lakritsinmakuiset rakeet.

Fazer Geisha -minituutit

Geisha-jäätelöä saa nyt pienemmässä koossa kuuden minituutin monipakkauksesta. Sisältö on vanha tuttu: suklaakermajäätelöä ja pähkinänougattäytettä, suklaanmakuista kuorrutetta sekä mantelikrokanttia vohvelissa.

Kotipakkaukset

Kolmen Kaverin Jäätelö: Herukkajäätelö

Itä-Helsingin Kontulassa toimivan Kolmen Kaverin Jäätelön Heikki Huotari lupaa jäätelöfaneille uusia makuja syksyn aikana:

– Juuri maistelemme tässä uusia mahdollisia makuja. Tulossa on ainakin herukkajäätelöä kotimaisista marjoista, Huotari kertoo Makuja-sivustolle.

Magnum Hasselpähkinä-Suklaa

Magnum Hasselpähkinä-Suklaa on hasselpähkinänmakuinen kermajäätelö, joka kätkee sisälleen maitosuklaapaloja sekä pehmeän kaakao- ja hasselpähkinäkastikesydämen. Nautinnon kruunaavat tummasuklaapalat.

Pingviini Vadelmamaito

Litran kotipakkauksiin käärittyjen maitojäätelöiden makuvalikoima saa täydennystä. Pingviini Appelsiinimaidon ja Pingviini Maitokaakaon rinnalle saapuu Pingviini Vadelmamaito, jossa toisiinsa kietoutuvat pehmeä vaniljamaitojäätelö ja raikas vadelmanmakuinen maitojäätelö.

Aino Samettinen Nougat

Nougat- ja vaniljakermajäätelöä, v nougatkastiketta ja mantelikrokanttia sisältävä uutuus.Kaikissa Aino-jäätelöissä käytetään luonnollisia maku- ja väriaineita.

Mövenpick Chocolate & Tonka Truffle

Suklaakermajäätelöä, tonkapavulla maustettua suklaatryffelikastiketta sekä paahdettuja kaakaopavun murusia. Kaikki raaka-aineet ovat sataprosenttisesti luonnollisia.

Ingman Creamy Wienin Sacher

Ingman Creamy Wienin Sacher on yhdistelmä suklaanmakuista kermajäätelöä, aprikoosinpalasia, aprikoosihilloa ja suklaanmakuisia lastuja. Uutuusmaku on vähälaktoosinen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja