Stunttinainen kuoli Deadpool 2 -elokuvan kuvauksissa – "Lensi moottoripyörällä ilmassa"

Stunttinainen on kuollut Deadpool 2-elokuvan kuvauksissa Kanadassa.

Stunttinainen on kuollut Deadpool 2-elokuvan kuvauksissa aukiolla Vancouverissa, kertoo muun muassa the Independent. Vancouverin poliisi vahvisti asian Twitterissä.

– Vancouverin poliisi vahvistaa, että naispuolinen stunttiajaja on kuollut moottoripyöräonnettomuudessa Deadpool 2:n kuvauksissa, poliisi twiittasi.

Silminnäkijöiden mukaan moottoripyörällä ajanut stuntti lensi ilmassa ennen kuin törmäsi läheisen tornin lasi-ikkunoihin.

Independent kertoo silminnäkijöiden luulleen aluksi, että onnettomuus kuuluu elokuvan käsikirjoitukseen. Osa silminnäkijöistä oli sitä mieltä, että stuntti ei ollut jarruttanut ennen onnettomuutta.

Deadpool 2:n näyttelijä Ryan Reynolds twiittasi heti tapahtuneen jälkeen.

– Sydämemme särkyy, olemme shokissa ja järkyttyneitä, Reynolds kirjoitti.

Silminnäkijöiden mukaan tapahtumapaikka Jack Poole Plazalla oli kaaoksessa onnettomuuden jälkeen.

– Ihmiset juoksivat jalkakäytävällä ja moottoripyörä lensi kadun yli. Näytti että se tuli rampilta, koska se lensi korkealla, kertoo yksi silminnäkijä Global Newsille.

– Moottoripyörän ajaja seisoi pyörän päällä ja törmäsi rakennukseen. Selvästikään hän ei pystynyt kontrolloimaan tilannetta, silminnäkijä jatkaa.

Deadpool 2:n ensi-ilta on suunnitteilla ensi kesäkuuksi. Vielä ei ole varmaa, vaikuttaako tapahtuma ensi-illan ajankohtaan.

Lue myös:

    Uusimmat