Stubbin tyyli jakaa rajusti lukijoita: Uskottava pääministeri vai Pelle Hermanni?

Pääministeri Alexander Stubbin rento tyyli toimia työssään ja esiintyä julkisuudessa jakaa vahvasti lukijoiden mielipiteitä.

MTV Uutisten Facebook-keskustelussa osa oli sitä mieltä, ettei esimerkiksi Stubbin esiintyminen shortseissa tai kisailu Duudsonien kanssa ole pääministerin arvolle sopivaa toimintaa. 

"Meillä on kakara pääministerinä. Kyllä hävettää."

"Tyypillinen märkäkorva joka ei ymmärrä politiikasta mitään. Poika leikkii leikkikentällä kun pitäs suomen taloutta parantaa."

"Jotain rajaa pääministerillekin! Uskottavuus aika kaukana..."

"Kansalaiset jonottaa leipäjonoissa. Kiva kun edes pääministerillä kivaa."

"Ottaisi mallia Sipilästä tänään telkkarissa. Sipilä vanha viisaritaulu kourassa oli sen verran vakuuttava näky, että siinä jää tviittailut ja muut nykyajan hömpötykset kakkoseksi."

"Uutiset ovat täynnä todella huolestuttavia aiheita niin kotoa kuin maailmaltakin, mutta Alex 4 v leikkii Duudsonien kanssa vailla huolen häivää. Nyt tarvittaisiin valtiomiestä, eikä Sirkuspelle Hermannin reinkarnaatiota."

"Kyllä rento voi olla, mutta - helle tai ei - shortsit kuuluvat vapaa-aikaan. Eikä muuten onnistuis ollenkaan tuolla alempana Euroopassa, siis töihin meno keltaisissa shortseissa!"

"Ihan hirveetä, että pääministeri on iloinen"

Osa lukijoista sen sijaan totesi, että Stubbin rennosta tyylistä noussut poru kertoo enemmän Suomen kansalaisista kuin pääministerin kyvykkyydestä.

"Tämä synkkä ja hymytön kansa tarvitsee synkkiä ja masentavia poliitikkoja."

"Poliitikko on aina töissä lomallakin...  ja varsinkin PM vaikkakin kuten kuvassa hieman kevyemmässä muodossa. Ei sitä tarvitse olla paskanjäykkänä kokoajan vaan näyttää että tässä deppisten ja kateellisten joukossa voi olla rento ja näyttää hieman hymyä eikä vaan naama mutrussa .. kyl taustalla tehdään runsaasti ja raskaasti hommia."

"Juu, on se ihan hirveetä, että pääministeri on iloinen, positiivinen, aktiivinen ja persoonallinen. Ihan hirveetä. Äkkiä jotain harmaata, hiljaista, väritöntä ja synkkää tilalle. Voi tätä kansaa... Stubb on liian valoisa tyyppi tälle synkälle porukalle. Surullista meininkiä."

"Stubbin ei tarvitse muuttua - Suomi tarvii parannusta, muutosta."

"Tuulipukukansa herätys nyt !!! Entäs sitten jos Stubbi Twiittaa tai kulkee rennommissa vaatteissa. Ei se hänen uskottavuuttaan vie mihinkään, päinvastoin !!! Avatkaa nyt suomalaiset juntit ne silmänne ja tervetuloa 2014 luvulle."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja