Mainos

Stubb taipui: Kokoomuksesta syntynyt ylimielinen kuva

Vielä vajaa kaksi viikkoa sitten pääministeri Alexander Stubb (kok.) hämmästeli, miksi kokoomusta pidetään ylimielisenä puolueena.

Hjallis Harkimon haastattelussa Stubb kuitenkin toteaa, että joistain puolueen viimeaikaisista teoista on syntynyt ylimielinen kuva.

Stubb myöntää Harkimolle myös puhuvansa kuin robotti. 

MTV3-kanavan Hjallis-ohjelman isäntä nostaa esimerkiksi ylimielisyydestä puoluejohdon suhtautumisen Lasse Männistön venkslaukseen apulaiskaupunginjohtajan ja kansanedustajan tehtävistä sekä sosiaali- ja terveysministeri Laura Rädyn että kansanedustaja Pia Kauman möläytykset pienituloisista ja maahanmuuttajista. Myös Stubbin entisen avustajan Sanni Grahn-Laasosen valitseminen ympäristöministeriksi on kummastuttanut.

– Se on ollut mun avustaja, totta, ja valitsin sen siksi, että Sanni on niin loistava tyyppi, olen tuntenut 10 vuotta. Mutta jälleen kerran siitä syntyy ylimielinen kuva, ja se on meidän ongelma, ja se pitää korjata. Pitää tehdä nöyrästi duunia, Stubb myöntää.

Stubbin haastattelu esitetään kokonaisuudessaan MTV3:lla perjantaina klo 21.30.

Hjallis tivaa ohjelmassa vastauksia Räty- ja Männistö-kohuihin, pääministerin työmäärään, sote-uudistukseen, taloustilanteeseen ja Venäjä-sanktioihin. Stubb myöntää Harkimolle myös puhuvansa kuin robotti. Miksi, se selviää perjantai-iltana.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.