Stingin ex-kokki raivoissaan

Poptähti Stingin entinen kokki on haastanut kuuluisan hittimaakarin oikeuteen laittoman irtisanomisen ja sukupuolisen syrjinnän vuoksi. 41-vuotias Jane Martin on todella suuttunut entiselle työnantajalleen ja puhuu nyt suunsa puhtaaksi median edessä.

Poispotkittu kokki kertoo australialaisen lehden haastattelussa matkustaneensa seitsemännellä kuulla raskaana ollessaan Stingin tilalle vain tehdäkseen salaattia ja keittoa popparin vaimolle. Martin väittää myös joutuneensa usein matkustamaan 160 km matkan vain keittääkseen pastaa poptähden pojalle, siitä huolimatta, että talossa oli jo kaksi lastenhoitajaa, kaksi taloudenhoitajaa ja hovimestari. Kiukkuinen kokki kertoi lehdistölle, ettei Sting tai hänen vaimonsa Trudie Styler laita koskaan ruokaa. Kauhanvarressa häärää aina palkattu ammattilainen ja joka päivä keittiövuorossa on vähintään kaksi keittiömestaria.

Kertomuksensa mukaan, Martin teki usein jopa 14-tunninmittaisia työpäiviä ja sai silti vain murto-osan toisen kokin palkasta. Martin väittää Stingin maksaneen suosikkikokilleen 1,2 miljoonaa dollaria vuodessa, naisen joutuessa tyytymään 68 000 dollarin vuosiliksaan. Kokilla riitti kiireitä, koska Stingin taloudessa käy jatkuvasti vieraita, perheen ruoka-ajat ovat Martinin mukaan vaihtelevia ja ruokavaliot hankalia. Viimeinen pisara muonittajalle oli Trudie Stylerin reaktio, kun Martin sairastui suolitulehdukseen raskausaikaan.

- Kuka helvetti hän luulee oikein olevansa? Hänen pitää olla saatavilla, jos tarvitsen häntä, tai sitten hänen pitää harkita uudellaan asemaansa, Stylerin väitetään raivonneen.

Martin ehti toimia Stingin perheen muonittajana kahdeksan vuoden ajan. Policen kanssa parhaillaan keikkaileva Sting ei ole vielä kommentoinut Martinin väitteitä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat