Sting pistäytyi ilotalossa!

Prostituutiosta Roxanne-hittibiisissä laulanut Sting ikuistettiin Hampurissa paikallisen bordellin edustalta. Sting poistui yhdestä Hampurin kuuluisimmista bordelleista keskiviikon ja torstaisen välisenä yönä.

Sting on parhaillaan Saksassa kiertämässä yhdessä The Police -bändin kanssa. Daily Mail -lehden saamat kuvat osoittavat, että muusikko yritti parhaansa mukaan peitellä vierailunsa ilotalossa ja pyrki kaikin keinoin piilottelemaan auton takapenkillä poistuessaan Relax-nimisestä bordellista.

Stingin kerrotaan poistuneen keikkapaikalta suoraan hopeiseen autoon, joka kyyditsi tähden Hampurin keskustan punaisten lyhtyjen alueelle. Sting viihtyi ilotyttöjen seurassa hyvän tovin, sillä hän poistui bordellista vasta kello 2.15.

Bordellin edustaja ei suostunut vahvistamaan Stingin vierailua, mutta tähden tiedottaja myöntää, että Sting ja hänen vaimonsa Trudie Styler ovat aina olleet hyvin avoimia kiinnostuksestaan strippiklubeihin.

- En tiedä kävikö hän tässä klubissa. En kuitenkaan ole yllättynyt, jos hän kävi siellä. Hän ei olisi siitä lainkaan nolona, tiedottaja sanoo.

Katso kuvat Stingistä rysän päältä tästä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat