Stig puhekiellostaan: Pojan kanssa vähän vaikeaa

Puhekiellossa oleva Stig kertoi MTV3.fille toipumisestaan sähköpostin välityksellä.

Keskiviikkona MTV3:n Syksyn sävel -ohjelmassa kilpaileva muusikko Stig menetti viikonloppuna äänensä pitkittyneen flunssan takia. Hänellä diagnosoitiin kurkunpäätulehdus, ja lääkäri määräsi hänet täydelliseen puhekieltoon.

– Mä olen ollut kaksi viikkoa flunssassa, ja perjantain keikkareissulla jäi kaulaliina kotiin. Lauantai aamulla oli sitten ääni maassa. Launtai-illan keikalla se lähtikin melkein kokokaan, pihinää vaan tuli. Näin sunnuntaina tähystyksessä ensimmäistä kertaa äänihuuleni. Ne oli punaiset ja turpeat, vaikka pitäisi olla valkoiset kuulemma, Stig vietittää MTV3.fille.

Nopeuttaakseen parantumista Stig on saanut antibioottikuurin, kortisonia ja vesipiipun, jolla höyrytetään suolavettä. Hän kertookin äänen olevan jo paremmassa kunnossa kuin viikonloppuna.

– Ääni on jo aika hyvin palaillutkin. Hiljaa oleminen on mulle melko helppoa, kun en ole kovin puhelias luonnostani. Pojan kanssa on ehkä vähän vaikeaa, kun se ei vielä oikein ymmärrä, jos isi ei vastaa kysymyksiin. Ja niitä on 3,5-vuotiaalla paljon, hän kertoo.

Stig onkin luottavainen sen suhteen, että pystyy esiintymään keskiviikkona Syksyn sävelessä. Hän kertoo tekevänsä kaikkensa, jotta ei joutuisi turvautumaan suorassa lähetyksessä playbackiin.

– Uskon ja toivon, että ääni on tikissä Syksyn sävelessä. Vedän kyllä mieluummin vaikka vähän käheällä äänellä kuin turvaudun playbackiin, hän vakuuttaa.

Stig on myös vilpittömän iloinen lukuisista saamistaan parane pian -viesteistä. Viestit ovat piristäneet ja tuoneet hyvää mieltä myös Syksyn säveleen valmistumiseen.

– On tullut paljon tsemppiviestejä somessa. Kiitos kaikille niistä! Tulee oikeasti hyvälle mielelle semmosista, ja sehän jo edistää paranemista, Stig kiittelee.

Syksyn sävel nähdään kaksituntisena suorana lähetyksenä 30.10. klo 20.05 - 22.00 MTV3-kanavalla. Tuloslähetys nähdään klo 22.40 - 23.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat