Stig duetosta Kaija Koon kanssa: Idea Emma-gaalan jatkoilla

Tänään uuden albumin julkaissut Stig vieraili Huomenta Suomen lähetyksessä.

Humoristisistakin sanoituksistaan tunnettu muusikko Stig on saanut uudelle Niks ja naks -levylleen nimekkään vierailijan. Kissankarvoja-kappaleella on mukana supersuosittu naisartisti Kaija Koo.

– Siihen kappaleeseen tarvittiin joku valovoimainen naislaulaja, ja ajattelimme sitten, että miksi emme suoraa pyytäisi Suomen kovinta naislaulajaa, Stig selittää MTV3.fille.

Hän kertoo esitelleensä idean Kaijalle hyvinkin rennossa ympäristössä.

– Kysyin Kaijalta asiasta viime Emma-gaalan jatkoilla, ja hän oli innoissaan ideasta. Vähän kyllä jännitti, että pysyykö hän mukana vielä seuraavana päivänä ja sen jälkeen, kun on kuullut biisin, Stig nauraa.

Stig paljastaa joidenkin uuden levyn kappaleiden syntyneen osittain vahingossa. Esimerkiksi levyn nimikkoraidan nimen Niks ja naks piti aluksi olla vain kappaleen työnimi.

– Usein sanoitamme kappaleisiin ensin ihan höpönhöpö-tekstejä, kuten tämä Niks ja naks. Sitten päätimmekin jättää sen kappaleeseen. Voi hemmetti -kappaleen nimi puolestaan tuli siitä, kun tuottaja DJPP huudahti vahingossa 'voi hemmetti' kesken äänityksen, ja se sopikin juuri hyvin siihen kohtaan biisiä, Stig kuvailee.

Katso myös Stigin Huomenta Suomen haastattelu oheiselta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat