Starsin suomalaispakki tajusi Jere Lehtisen suuruuden vasta Dallasissa: "Häntä arvostetaan enemmän siellä kuin Suomessa"

0:55
SM-liigan alumnitapahtuma kokosi kiekkonimiä Lahteen.

SM-liigan Alumnin hyväntekeväisyystapahtuman teemana Lahdessa oli Dallas Stars, josta on kehkeytynyt vuosien varrella todellinen suomalaisjoukkue.

Starsissa on vuoden varrella pelannut 21 suomalaista. Tätä nykyä Starsissa pelaavat Miro Heiskanen, Esa Lindell, Roope Hintz ja Julius Honka. Lindell nostaa takavuosien Stars-pelaajista esiin varsinkin Jere Lehtisen, joka pelasi seurassa 14 kautta ja voitti Stanley Cupin vuonna 1999.

Lindell ounasteli, että Lehtisen esimerkki on yksi syy siihen, minkä takia Dallasiin on päätynyt niin paljon suomalaisia.

- En itsekään tajunnut Jeren merkitystä Dallasissa ennen kuin menin sinne itse pelaamaan. Hänen kuviaan on esimerkiksi esillä harkkahallilla, Lindell ihmetteli alumnitapahtumassa.

- Tuntuu, että Jereä arvostetaan enemmän jopa Dallasissa kuin Suomessa.

Ovatko suomalaiset Dallasissa niin arvossaan, että Jokereissakin piipahtanutta John Klingbergiä pidetään siellä suomalaisena?

- Heh, häntä ei sentään lasketa. Mutta kyllä me eurooppalaiset pidämme siellä yhtä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja