Mainos

Starlink: Battle for Atlas -peli yhdistelee pelaamista ja leluja uudella tavalla

Pelejä ja leluja yhdistelevien pelien perhe saa uuden jäsenen, kun Ubisoft julkaisee Starlink: Battle for Atlas -pelin syksyllä 2018. Pelissä ohjattavaa avaruusalusta voi muunnella peliohjaimeen liitettävän lelualuksen avulla.

Pelikehittäjä Ubisoft esitteli E3-messuilla uuden Starlink: Battle for Atlas -pelin, jossa peliohjaimeen liitettävän lelun muuntelu vaikuttaa aktiivisesti pelitilanteeseen. Leluilla muokattavia pelejä on julkaistu ennenkin, mutta Starlink vaatii tavallista aktiviisempaa lelun muuntelua pelin aikana.

Pelissa ohjataan avaruusalusta, jonka varusteita muokataan vaihtamalla osia fyysiseen lelualukseen, joka on kiinni peliohjaimessa. Kun esimerkiksi vaihdat lelualuksen siivessä olevaa aseistusta yhdestä toiseen, vaihtuu aseistus myös itse pelissä.

Pelin kehittänyt Ubisoft on myös ensimmäisten tietojen mukaan pyrkinyt tekemään peliin liitettävistä leluista mahdollisimman kestäviä ja jämeriä. Esimerkiksi Skylanders-pelien leluhahmoja ja Nintendon amiibo-leluja ei ole suunniteltu myös kestämään käyttöä leikkikaluina, toisin kuin Starlinkin tapauksessa.

Ubisoft arvioi, että peli ilmestyy syksyllä 2018. Pelin on tarkoitus ilmestyä PlayStation 4, Nintendo Switch ja Xbox One -pelikonsoleille.

Lähde: Engadget


---

1:50

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.