Stara: Kanervaan yhdistetty teinityttö avautui viestikohusta

Kansanedustaja Ilkka Kanervan kanssa viestitellyt 16-vuotias tyttö kertoo tuntemuksiaan Staran haastattelussa.

Ilkka Kanerva, 62, nousi otsikoihin viestiteltyään Facebookissa alaikäisen tytön kanssa. Viesteistä nousi suuri kohu, sillä moni muistaa Kanervan aiemman viestikohun keväältä 2008. Silloin Kaneva joutui jättämään ulkoministerin paikan tekstiviestikohun seurauksena.

Tällä kertaa Kanervan viestittelykumppanina oli vasta 16-vuotias teinityttö Kristiina, joka kertoi kaksikon viestittelystä 7 päivää -lehdelle.

Tummahiuksinen teinikaunotar kertoo Staran haastattelussa järkyttyneensä viestikohun saamasta julkisuudesta.Nuori neito luuli antaneensa vain pienen haastattelun, eikä uskonut uutisen nousevan lehden pääkamaksi. Myös ihmisten reaktiot asiaan ovat olleet yllätys.

– Ihmiset ei edes tunne mua, olen aivan tavallinen 16-vuotias ja elän ikäisteni elämää, en edus juhli paljon, Kristiina kertoo lehden haastattelussa.

Kristiina haluaakin oikoa ihmisten käsityksiä aiheesta ja muistuttaa, ettei hän ole tehnyt asiassa mitään väärää.

– Asia olisikin eri, jos olisin lähtenyt juttuun mukaan, mutta tein heti selväksi että ei kiinnosta. Mitään salarakasta musta ei saa tekemälläkään, tämä juttu on täysin tuulesta temmattu.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja