Sportin vaikeudet jatkuvat – puolustajalle jäähy päähän kohdistuneesta taklauksesta

Sportin puolustaja Mikko Vainonen sai 2+10 -jäähyn päähän kohdistuneesta taklauksesta Lukkoa vastaan Raumalla. Lukko on kahden erän jälkeen matkalla murskavoittoon.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa SM-liigakierrokselta.

Lukon hyökkääjä Aaro Vidgren kääntyi keskialueella, kun Sportin puolustaja Vainonen taklasi häntä.

Vidgren lyhistyi taklauksen seurauksena jään pintaan, mutta nousi ylös ja luisteli avun kera irvistäen vaihtoaitioon.

Taklauksen aikana Sport oli 1-3-tappioasemassa. Toisen erän loputtua tilanne oli Lukolle jo 1-5, kun Arttu Ilomäki sekä Toni Koivisto onnistuivat maalinteossa.

Sport yrittää katkaista orastavaa tappioputkeaan. Se on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan 3-8- ja 0-5-lukemin.