Hanskat lensivät SM-liigassa – Ilves-hyökkääjä raivostui Miro Karjalaisen rajusta taklauksesta

Raju taklaus kuumensi Ilves-hyökkääjän – hanskat putosivat SM-liigassa 5:00
Miro Karjalaisen raju taklaus kuumensi Ilveshyökkääjä Jeremy Gregoiren – hanskat putosivat SM-liigassa.

HPK:n ja Ilveksen SM-liigan ottelu tiistai-illassa sai kuumia piirteitä toisessa erässä.

Ottelun avausmaalin laukonut HPK-puolustaja Miro Karjalainen taklasi kaksi minuuttia ennen erätaukoa rajusti Ilveksen Jeremy Gregoirea. Hetken happea jään pinnassa vetänyt kanadalainen ponkaisi lopulta pystyyn ja lähti nyrkit ojossa kohti Karjalaista. Hanskat lensivät ja paini oli valmis.

Voit katsoa tilanteen pääkuvan paikalla olevalta videolta.

Rangaistuksiakin jaettiin.

HPK pääsi lopulta ylivoimalle, kun Karjalaiselle tuomittiin tilanteesta kaksi minuuttia väkivaltaisuudesta ja 10 minuuttia epäurheilijamaisesta käytöksestä. Nujakan käynnistäneen Gregoiren rangaistukset kirjattiin 2+2+10 samaisista syistä.

Vain 40 sekuntia myöhemmin tapahtui taas. Axel Skinnari ja Joona Ikonen nujakoivat itselleen 2+10-minuuttiset, joiden syinä edellisen tapaan oli väkivaltaisuus ja epäurheilijamainen käytös.

Karjalaisen ottelu on ollut tapahtumia täynnä. 499 päivää vaikeiden selkävaivojen vuoksi pelaamatta ollut puolustaja palasi kaukaloon perjantaina, ja nyt oli jo maalin aika. Karjalainen vei HPK:n johtoon erän puolivälissä. Tauolle mentiin kuitenkin tasatilanteessa, kun Eemeli Suomi osui ylivoimalla.

Voit katsoa Karjalaisen maalin alla olevalta videolta. 

HPK tekee 1-0 maalin 1:15
Miro Karjalainen vie HPK:n johtoon.

Lue myös:

    Uusimmat