Sportin Rasmus Reijola loistaa nollaputkitähtenä – SM-liigassa taas huolestuttava yleisölukema

1:31
Videolla SaiPa-Sport-ottelun kaikki maalit.

Sportilla menee vielä ainakin kolme viikkoa ennen kuin joukkue pääsee esiintymään kotiyleisölleen jääkiekkoliigassa. Se ei tunnu vaasalaisjoukkueen esityksiä haittaavan.

Espoolaiskasvatti Rasmus Reijola, 27, nollasi 17 torjunnallaan Sportin maalilla jo kolmannen vastustajan peräkkäin, kun Sport haki Lappeenrannan Kisapuistosta SaiPaa vastaan voiton maalein ja pistein 3–0.

– Olemme asennoituneet hyvin pelaamiseen alkukaudesta vain vieraissa. Joukkue on puolustanut niin hyvin, että nollapelit ovat olleet mahdollisia, korosti urallaan viisi kautta Pohjois-Amerikan yliopistosarjoissa viettänyt Reijola.

 Voittomaalin viimeisteli avauserässä Eemil Erholtzin ansaitsemalla rangaistuslaukauksella puolustaja Valtteri Viljanen. Myös toisessa erässä läpiajosta osunut Juho Liuksiala ja päätöserässä iskenyt Sebastian Stålberg avasivat kauden maalitilinsä. Sportin kultakypärää kantaa vaasalaisten viidennenkin ottelun jälkeen rouhea keskushyökkääjä Jonne Virtanen tehopisteillä 2+2.

– Vastassa oli äijäjoukkue, joka oli kaksi erää kaksinkamppailuissa vahvempi, kiteytti SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä tappion selityksenä.

Yleisöä Kisapuistossa oli paikalla 768 henkeä. Lukema on huolestuttava, sillä SM-liigassa on kärsitty alkukaudella yleisökadosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja