Spekulaatiot Therese Johaugin paluusta yltyvät – asiantuntija latoi vahvan mielipiteen: "Ei epäilystäkään"

Norjalaislegenda Therese Johaug kommentoi mystisesti hänen ympärillään pyöriviä paluuspekulaatioita.

Johaug päätti menestyksekkään huippu-uransa kauden 2021-22 päätteeksi, mutta viime aikoina hiihtomaailma on spekuloinut Johaugin mahdollisella paluulla ennen vuoden 2025 Trondheimin kotikisoja.

NRK:n asiantuntijana tätä nykyä toimiva Johaug kommentoi kysymystä mahdollisesta paluusta mystisesti.

– Olen saanut useita kysymyksiä tähän liittyen, mutta en ole tehnyt mitään päätöstä. Minun on sanottava, että se on kyllä houkuttelevaa, Johaug toteaa TV2 Norgen mukaan.

Johaug synnytti esikoislapsensa viime keväänä, eikä ole harjoitellut viime aikoina laadukkaasti, mikä hankaloittaisi mahdollista paluuta.

– En ole harjoitellut hyvin viimeisen vuoden aikana ja arjestani on tullut erilaista nyt, kun olen äiti. Saa kuitenkin nähdä, mitä tuleman pitää. Luulen, että olen täällä (Trondheimissa) joka tapauksessa, mutta saa nähdä olenko tuolla ladulla vai seisonko täällä asiantuntijana, Johaug jatkaa.

TV2 Norgen hiihtoasiantuntija Petter Skinstad on täysin varma siitä, että Johaug tullaan näkemään jälleen kilpaladuilla Trondheimin MM-kisoissa.

Minä olen varma siitä, että hän palaa ladulle ennen Trondheimin MM-kisoja. En epäile sitä sekuntiakaan, Skistad vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat