Spekulaatiot käyvät kuumana – Caitlyn Jenner edusti huhutun tyttöystävänsä kanssa

Rauhallista elämää viettävä Caitlyn Jenner edusti jälleen huhutun naisystävänsä kanssa.

Seurapiiritähti Caitlyn Jenner nähtiin edustamassa ESPY Awards -tapahtumassa keskiviikkona 18. heinäkuuta. Jenner saapui paikalle yksin matalaa profiilia pitäen, mutta itse gaalassa hänellä oli seuranaan malli Sophia Hutchins, jonka on huhuttu olevan Jennerin uusi naisystävä. 

68-vuotias Jenner julkaisi samana iltana kuvan Instagram-tilillään, jossa hän ja 21-vuotias Hutchins poseeraavat yhdessä. Kuten Jenner, myös Hutchins on transsukupuolinen. 

Jenner kertoi kuvatekstissään, että tilaisuuteen valmistautuminen toi hänen mieleensä muistot siitä, kun vuonna 2015 samaisessa gaalassa Jenner edusti ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän oli ilmoittanut käyneensä läpi sukupuolenkorjausprosessin. 

Sekä Jenner että Hutchins eivät ole kommentoineet suhteensa laatua, mutta he jakavat kuvia toisistaan tiuhaan tahtiin omilla sosiaalisen median tileillään. 

Vuonna 2016 Hutchins kertoi kalifornialaisen yliopiston oppilaslehdelle Jennerin olevan suuri roolimalli hänelle.

Caitlyn Jenner tunnettiin vuoteen 2015 asti Bruce Jennerinä. Hän korjasi syksyllä 2015 sukupuolensa virallisesti naiseksi ja otti nimekseen Caitlyn Marie Jenner. 

Jenner voitti vuonna 1976 olympiakultaa kymmenottelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat