Spekulaatiot jylläävät hurjina – tähtifutari Thomas Müller teki kantansa EM-kisoista selväksi

Saksan jalkapallomaajoukkueen entinen luottopelaaja Thomas Müller on ollut tällä kaudella väkevässä vireessä Saksan Bundesliigassa. Müller on tehnyt viisi maalia, mutta maalisyöttöjen määrä 12 on sarjan toiseksi paras.

Bayern Münchenin ikihämmentäjä ei mieti mahdollista paluuta maajoukkueeseen, vaikka vahva kausi Bundesliigassa ja lähestyvät EM-kilpailut ovat käynnistäneet spekulaatiot 30-vuotiaan Müllerin paluusta.

 –  EM-kilpailut eivät kiinnosta minua juuri nyt. Minun kiinnostukseni on tässä merkissä, Müller tuumi Sky Sportsin haastattelussa sunnuntain ottelun jälkeen ja tarttui pelipaitansa rinnassa olevaan Bayern Münchenin logoon.

Bayern München ja Leipzig pelasivat Bundesliigan kärkiottelussa maalittoman tasapelin. Joukkueiden ero sarjassa on yksi piste Bayern Münchenin eduksi. Kolmantena oleva Borussia Dortmund on kerännyt kolme pistettä Leipzigia vähemmän.

–  Haluan voittaa mestaruuden. Jos mahdollista, niin kolme kappaletta, Müller viittasi Bundesliigan lisäksi Mestarien liigan ja Saksan cupin jatkopeleihin.

Müller oli Saksan paras maalintekijä MM-kilpailuissa 2010 ja 2014, mutta paha pettymys vuonna 2018. Tuolloin hallitseva maailmanmestari Saksa jäi alkulohkoon.

Pieleen menneiden toissa kesän MM-kilpailujen jälkeen päävalmentaja Joachim Löw aloitti nuorennusleikkauksen maajoukkueessa. Maailmanmestarit Müller sekä topparit Mats Hummels ja Jerome Boateng pudotettiin pois maajoukkueen pelaajaringistä.

Lue myös:

    Uusimmat