Spekulaatiot Eurojackpot-voittajasta käyvät kuumina – näin päävoitto otettiin vastaan piskuisessa Kristiinankaupungissa

3:08
Eurojackpotin 22 miljoonan euron päävoitto osui Kristiinankaupunkiin – tällaisissa tunnelmissa voitto otettiin piskuisella paikkakunnalla vastaan

Eurojackpotin 22,2 miljoonan euron päävoitto pelattiin R-kioskilla Kristiinankaupungissa. Kyseessä on jo 20. Suomeen osunut päävoitto Eurojackpotista.

Eurojackpot-päävoittoon oikeuttanut rivi pelattiin Merikadun R-kioskilla Kristiinankaupungissa. Vielä lauantaina iltapäivällä voittajan henkilöllisyys ei ollut kaupunkilaisten tiedossa. 

– Jokaista lappua, kun tarkastaa, miettii, olisiko se tämä, olisiko se tämä. Ainakaan vielä ei ole ollut, Merikadun R-kioskin kauppias Soile Hiisiö toteaa. 

– Ilmeisesti ei ole ollut ainakaan porukka, eli ihan yksittäinen lappu, hän paljastaa. 

Onko voitto herättänyt Kristiinankaupungissa kateutta? Katso yllä olevalta videolta, miten päävoitto on otettu paikkakunnalla vastaan!

Voittaja voi siis olla kuka tahansa, ja kahvipöytäkeskusteluissa spekulaatiot päävoiton kahmaisseesta pelaajasta käyvät kuumina.

– Kaikki kysyy keskenään toisiltaan, olitko se sinä, Hiisiö toteaa. 

– Kovaa on pähkäilty kyllä, Markku Raesalo sanoo peliautomaatin äärellä. 

"Tottahan rahanreikiä on"

Oli voittaja kuka tahansa, moni toivoo, että voitto olisi napsahtanut nimenomaan Kristiinankaupunkiin ja että voittorahat pysyisivät kunnassa. 

– Tottahan rahanreikiä on, vaikka sellainen, että tehdään tuohon uusi silta. Jos sitä ei tehdä yhteiskunnan rahoilla, niin voihan tehdä joku yksityinenkin, Raimo Mansikkamäki vinkkaa pilke silmäkulmassaan. 

– Kyllähän kaikenlaisia kohteita olisi: vanhustenhoito, lapsenlapsille urheilupuolelle, Raesalo listaa. 

Ei ensimmäinen päävoitto Merikadun R-kioskilla

Vielä iltapäivällä päävoittoa ei ollut piskuisella paikkakunnalla juhlittu. 

Kaikille Eurojackpot-voitto ei tullut Kristiinankaupungissa täytenä yllätyksenä, sillä samainen R-kioski on ollut voitokas aiemminkin.

Hiisiön R-kioskilla pelattiin toukokuussa kierroksella 19 myös lauantai-Loton täysosuma. Tuolloin voittosummaksi tuli 1,2 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja