Sovellus varasti kuvat – pluskokoinen malli muokattiin hoikaksi: "Tuo on oksettavaa"

Pluskokoinen malli raivostui hoikennussovellukselle 1:08

Pluskokoinen malli Tess Holliday raivostui, kun hänen kuviaan hoikennettiin kuvakäsittelysovelluksen mainoksessa ilman lupaa.

Pluskokoinen malli Tess Holliday raivostui, kun hänen kuvaansa käytettiin hoikennussovelluksen mainoksessa. Pip cam -sovelluksen yksi ominaisuus on kyky "hoikistaa" kenen tahansa vartaloa.

"Kammottavaa"

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sovelluksella on kymmeniä tuhansia latauksia. Hollidayn mukaan sovellus oli napannut käyttöönsä myös kahden muun pluskokoisen naisen kuvia.

– Jaan tämän, koska haluan puhua muutamasta jutusta: ensiksikin, se, että kukaan uskoo, että on ok markkinoida tällaiseta yhtään kellekään, on kammottavaa, Holliday sanoo.

Hän ihmettelee myös, miksei Instagram, jossa sovellusta mainostetaan, puutu asiaan.

"Ansaitset rakkautta nykyisessä kehossasi"

Holliday muistuttaa, ettei koskaan ota osaa yhteistöihin tai kumppanuuksiin, joihin ei aidosti usko.

– Ja viimeiseksi, älä koskaan annan kenenkään saada sinua tuntemaan, että sinun täytyy muuttaa ulkonäköäsi tai sitä, kuka olet. Olet tarpeeksi. Ansaitset rakkautta nykyisessä kehossasi, miltä se sitten näyttääkin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hollidayn mukaan hänen asianajajansa ottavat yhteyttä sovellukseen.

"Kiitos, että sanot aina asiat ääneen"

Instagramissa moni on pöyristynyt sovelluksen kuvavarkaudesta.

– Tuo on oksettavaa. Kiitos, että sanot aina asiat ääneen ja olet oikeiden asioiden puolella, nimimerkki shaunarenee sanoo.

Osa on kuitenkin eri mieltä. 

– Se, että olisit (sovelluksen muokatun kuvan) kokoinen, olisi terveellisempää ja sallisi sinun elää pidempään, nimimerkki hambeastbeater sanoo.

Lähteet: CNN, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat