Sotakirveet on haudattu! Oasis-veljekset Liam ja Noel Gallagher tekivät sovun

Oasisin hajoamiseen vuonna 2009 johtaneista tapahtumista lähtien riidoissa olleet veljekset ovat sopineet riitansa.

Oasis-yhtyeen johtokaksikkona maailmanmaineeseen nousseet laulaja Liam Gallagher, 45, ja kitaristi-laulaja Noel Gallagher, 50, ovat olleet vuosikausia riidoissa. Nyt veljekset ovat sopineet välinsä, uutisoi Mirror.

Veljesten väliset riidat kulminoituivat kesällä 2009, kun kaksikko riiteli rajusti ennen Oasisin keikkaa Pariisissa ja konsertti peruttiin vain minuutteja ennen sen alkamisaikaa. Oasisin lopullisesta hajoamisesta tiedotettiin virallisesti lokakuussa 2009.

Liam Gallagher twiittasi hyvät jouluntoivotukset Team NG:lle eli kuten kaikki Liamin seuraajat Twitterissä innostuivat tulkitsemaan: veljelleen Noelille.

– Haluan toivottaa onnellista joulua NG:n tiimille. Tämä on ollut hieno vuosi, kiitos kaikesta. Odotan innolla, että näemme huomenna, Liam kirjoitti twiitissään.

Kun Liamilta sitten kysyttiin lisää aiheesta ja että keneen hän oikein viittasi, laulaja vastasi, että "yhteydessä on oltu" ja että "kaikki on taas hyvin".

Syyskuussa Liam Gallagher avautui BBC Three -kanavan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videoklipillä siitä, miten katoavaista maine ja kunnia ovat. Videolla Liam keitti itselleen teetä.

Suurisuisena tunnettu Gallagher avautuu videolla teetä keitellessään kiroillen siitä, miten Oasisin jättimenestysvuosina asiat olivat toisin.

– Ennen tämä tehtiin minun puolestani. Nykyään on toisin, koska raha on niin tiukassa. Nyt keitän teeni itse. Kukaan ei osta levyjä nykypäivänä, Liam avautui kiroillen.

Gallagher totesi, että 1990-luvulla neljä ihmistä keitti teetä hänelle.

– Nyt teen sen itse. Nykyään musadiggarit vain lataavat biisejä ja sitten ihmetellään, miksi musiikissa ei ole enää todellisia rokkitähtiä. Te olette ajaneet meidät tähän v*tun tilanteeseen. Hemmetti.

Liam Gallagher julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa As You Were lokakuussa. Noel Gallagherin yhtye Noel Gallagher's High Flying Birds julkaisi kolmannen albuminsa Who Built the Moon? marraskuun lopussa.

Nähtäväksi jää, johtaako Gallagherien välien lämpeneminen Oasisin aktivoitumiseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja