Mainos

Sosiaalinen media riemastui Apple Plug -jäynästä: Tappi päivittää kaikki iPhonet

”Päivitä puhelimesi iPhone 7:ksi Applen kuulokeliitännän tupin avulla.”

Apple poisti uudesta iPhone 7:sta kuulokeliitännän, mutta ei hätää. Tällä tuotteella voi tukkia oman vanhan iPhonen liitännän, jota et kuitenkaan enää tarvitse. Vai voiko?

Design-yritys Nicer Yhdysvaltain Etelä-Carolinasta avasi verkkosivut, joissa mainostetaan Apple Plugia eli kuulokeliitännän tukkivaa tappia. Kyseessä on yrityksen tekemä parodia Applen päätöksestä jättää kuulokeliitäntä kokonaan pois uudesta iPhone 7:stä.

– Ei ole vuosi 2009. Puhelimessasi ei ole levykeasemaa, eikä siinä pitäisi olla myöskään kuulokeliitäntää. Kun valmistimme iPhone 6 ja 6s, maailma ei ollut valmis tulevaisuudelle. Nyt se on, verkkosivuilla kerrotaan ironisesti visiosta.

– Apple Plug on täydellinen ratkaisu. Täytä vanhanaikainen kuulokeliitäntä kauniilla alumiinilla ja kytke itsesi tulevaisuuteen.

Verkkosivuilla sanotaan, että kun Apple Plug kerran asennetaan, sitä ei enää saa pois. Samalla myös kyseenalaistetaan, miksi sitä edes kukaan haluaisi.

Nicer paljasti Twitterissä, että kuuden ensimmäisen tunnin aikana parodia-verkkosivut keräsivät jo yli 100 000 kävijää. Sitä on jaettu sosiaalisessa mediassa runsaasti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.