Sopranos-Gandolfinin pojalla tunteikas ensi-ilta – muisteli isäänsä

Näyttelijä James Gandolfinin teini-ikäinen poika on muistellut kauniisti isäänsä Sopranos-tähden viimeiseksi jääneen elokuvan ensi-illassa.

The Sopranos -tv-sarjan tähti James Gandolfini kuoli kesällä 2013 Roomassa vasta 51 vuoden iässä. Hän oli matkalla teini-ikäisen poikansa Michaelin kanssa ja sai sairauskohtauksen hotellin vessassa.

Alkuviikosta Gandolfinin poika Michael osallistui isänsä viimeiseksi jääneen elokuvan ensi-iltaan New Yorkissa. The Drop -elokuvan näytöksen yhteydessä Michael muisteli isäänsä Us Weekly -lehdelle.

–  Elokuvan katsominen oli aika katkeransuloista. Oli mahtavaa nähdä hänet valkokankaalla. Tiesin, että juuri tuossa hetkessä, näyttelemässä, hän on hyvin onnellinen. Se oli kuitenkin myös viimeinen hetki, kun hän sai olla onnellisena kuvauksissa, joten tilanne oli myös rankka, Michael kuvaili.

Isää muistellessaan Michael korosti perheen rakkaudentäyteistä ilmapiiriä ja isänsä huumorintajua.

–  Päällimmäisenä mielessä on rakkaus. Hänen suuri sylinsä, kun hän halaa minua. Samalla isä myös saattoi laittaa sormen korvaani, se oli hulvatonta. Isä oli hauskin tyyppi, kenet tunnen.

Michael on Gandolfinin lapsi näyttelijän liitosta ensimmäisen vaimonsa Marcy Wudarskin kanssa. Vuonna 2008 Gandolfini meni naimisiin malli Deborah Linin kanssa ja heillä on myös vuonna 2012 syntynyt Liliana-tytär. Nyt läheiset kokoontuivat ihailemaan Gandolfinin viimeistä työtä.

–  Olemme täällä kaikki yhdessä, tuemme toisiamme, Michael kertoi.

Ensi-illassa useat tähdet ja varsinkin Gandolfinin kanssa The Drop -elokuvassa näytelleet Tom Hardy, Noomi Rapace ja Michael Aronov ovat huomioineet Gandolfinin omaisia.

– Kaikki elokuvan näyttelijät ovat tulleet halaamaan minua ja äitiäni. He ovat ottaneet meidät niin hienosti huomioon. Isän kanssa näytelleillä henkilöillä onihan uskomattomia tarinoita ja muistoja isästä. Nämä näyttelijät ovat mahtavia tyyppejä.

Lue myös:

    Uusimmat