Sonja Aiello sai järkyttävän puhelun ollessaan toisessa maassa: "Yksi elämäni hirveimmistä hetkistä"

Somevaikuttaja Sonja Aiello kertoi sosiaalisessa mediassa hetkestä, kun sai tietää isäpuolensa kuolleen. 

Somevaikuttaja Sonja Aiello kertoi TikTok-videollaan tuoreita kuulumisiaan 17. maaliskuuta. Video alkaa surullisissa tunnelmissa. 

– Minulla on ollut todella vaikea alkuvuosi. Eihän tästä tule mitään ilman itkemistä. Me menetimme meille todella tärkeän ihmisen helmikuun alussa. Tero oli minulle puoli-isä, äidilleni puoliso ja elämän rakkaus. He olivat 16 vuotta yhdessä, ja minä olen ollut ihan pikkutyttö, kun Tero on tullut meidän perheeseemme, Aiello kertoi videollaan.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aiello kertoi olleensa itse Lontoossa, kun sai tietää isäpuolensa poismenosta. Edeltävänä iltana hän oli D-Block Europe -yhtyeen keikalla ja lähetti läheisilleen viestejä, kuinka onnellinen on. 

– Seuraavana aamuna heräsin puheluun, ja minulle kerrottiin tämä. Se oli yksi elämäni hirveimmistä hetkistä. En voinut uskoa sitä todeksi, enkä jotenkin tänä päivänäkään vielä usko sitä. Tämä aika on ollut perheellemme todella raskasta aikaa ja varsinkin äidillemme. Äitini on minulle maailman tärkein ja rakkain ihminen. Hän on äitini ja paras ystäväni. Hän on kaikki, enkä mitään muuta ole toivonut tässä elämässä, kun äitini on onnellinen. Tero on tuonut äidilleni sen onnellisuuden, niin toki minulla on tyttärenä todella suuri huoli ja pelko äidistäni. Ikävä on ihan sanoinkuvaamaton. 

Aiello kertoi, ettei mene aiheeseen syvemmälle, koska haluaa kunnioittaa kaikkia muita ihmisiä. Hän kuitenkin kertoi, että äkillinen menetys sai hänet pysähtymään oman elämänsä äärelle miettimään erityisesti sitä, onko hän onnellinen. 

– En tietenkään ole onnellinen tämän jälkeen, mitä on tapahtunut, mutta aikaisemmin. 

Aiellon elämässä on tapahtunut ristiriitaisia asioita: hän kertoi olleensa sekä hautajaisissa että ristiäisissä samalla viikolla ja lisäksi hänen siskonsa odottaa tällä hetkellä toista lastaan. Hän myös muutti joulukuun lopussa uuteen kotiin, josta pitää kovasti. Hänen elämäänsä on lisäksi tullut ihana ihminen, joka tuo turvaa ja iloa. 

Aiello kertoi ensi kertaa perhettään kohdanneesta suuresta surusta somessa 6. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat