Prinsessa Catherine pääsi kotiin sairaalasta

Prinsessa Catherine on päässyt sairaalasta kotiin jatkamaan toipumista vatsan alueen leikkauksesta.

Kensingtonin palatsi tiedotti maanantaina 29. tammikuuta prinsessa Catherinen  päässeen kotiinsa Windsoriin sairaalasta. Asiasta ilmoitettiin Catherinen ja prinssi Williamin  virallisella Instagram-tilillä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Walesin prinsessa on palannut kotiinsa Windsoriin jatkaakseen toipumista leikkauksestaan. Hän toipuu hyvin. Prinssi ja prinsessa haluavat esittää valtavat kiitokset The London Clinic -sairaalan henkilökunnalle, erityisesti omistautuneille hoitajille siitä hoidosta, jota he ovat tarjonneet. Walesin perhe on yhä kiitollinen kaikista terveisistä, joita he ovat saaneet ympäri maailman. 

Keskiviikkona 17. tammikuuta brittihovi tiedotti Catherinen olevan sairaalassa toipumassa saman viikon alussa tehdystä vatsan alueen leikkauksesta, joka oli tiedotteen mukaan ennalta suunniteltu ja onnistui hyvin. Catherine on leikkauksen johdosta pitkällä sairauslomalla, eikä tule palaamaan kuninkaallisiin työtehtäviinsä ennen pääsiäistä. 

Myös prinssi Williamin isä kuningas Charles  on nyt sairauslomalla seuraavan kuukauden ajan. Kuninkaalle tehtiin viime viikolla leikkaus laajentuneen eturauhasen takia. Charlesin tilan on kerrottu olevan hyvälaatuinen ja toimenpiteen ennakoiva. 

Prinssi William on myös perunut tulevat työtehtävänsä ollakseen Catherinen tukena sekä hoitaakseen pariskunnan perheen arkea. Catherinella ja Williamilla on kolme lasta: prinssi George, 10, prinsessa Charlotte, 8, sekä prinssi Louis, 5. 

Lue myös:

    Uusimmat