Somekaunotar Mailis Penttilä on raskaana – paljasti ilouutisen upeissa otoksissa

1:31
Katso videolta Mailis Penttilän treenivinkit!

Mailis Penttilä julkaisi Instagram-tilillään tyylikkäitä otoksia pyöristyneestä vatsastaan.

Koko Suomi Leipoo -ohjelmasta tuttu missikaunotar ja sosiaalisen median vaikuttaja Mailis Penttilä julkaisi Instagram-tilillään ilouutisen. Penttilä paljastaa odottavansa esikoistaan. 

Julkaisemissaan kuvissa kaunotar esittelee pyöristynyttä vauvakumpuaan kädet lempeästi vatsansa alla. Yllään hänellä on valkoinen mekko.  

– Suuri seikkailu alkaa, Penttilä kirjoittaa kuviensa yhteydessä englanniksi. 


Penttilä on ollut yhdessä IT-alan yritystoiminnan kautta vaurastuneen Pekan kanssa jo seitsemän vuoden ajan. Hän kertoi kesällä 2019 Rosanna Kuljun  Riisuttu by Rosanna -podcastissa elämästään miehensä kanssa.

Parin tavatessa molemmat olivat päivätöissä, mutta nykyisin Penttilä on kotona. Podcastissa hän kertoo, että lopetti työnsä lounaskahvilassa sen jälkeen, kun pari muutti yhteen. Ratkaisu tehtiin, koska parin talous ei riippunut Penttilän pitkistä työpäivistä. Nyt Penttilä on kotivaimo omasta ehdotuksestaan.

– Pekka on vähän huolissaan siitä, että onko minulla tylsää. Hänellä työ on niin iso osa elämää, ettei hän ymmärrä sitä, ettei itselläni ole mitään samanlaista intohimoa kuin Pekalla on tuo koodaus ja bisnesjutut, Penttilä kertoo.

– Yritän tehdä kaiken Pekalle mahdollisimman helpoksi, Penttilä kuvaili kotivaimon arkeaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja