Somekaunotar Mailis Penttilä kyllästyi jatkuvaan kiusaamiseen – viimeisin viesti oli liikaa: "En suoraan sanottuna jaksa lukea enää yhtään ikävää viestiä"

Mailis Penttilä tuli koko kansalle tutuksi Maikkarin Koko Suomi Leipoo -ohjelmasta, jossa hän sijoittui kolmen finalistin joukkoon. Viime vuosina Penttilä on saanut julkisuutta sosiaalisessa mediassa.

Koko Suomi Leipoo -ohjelmasta tuttu missikaunotar ja sosiaalisen median vaikuttaja Mailis Penttilä kertoo jälleen Instagramissa rankoista viesteistä, joita hän saa seuraajiltaan. Penttilä julkaisi Instagram Tarinat -osiossa kommentin, jossa henkilö oli arvostellut hänen tapaa puhua.

Penttilä kertoo videoilla, ettei jaksa enää vastaanottaa jatkuvaa negatiivista palautetta ja sulkee siitä syystä yksityisen kommentointimahdollisuuden Instagramissa.

– Yritin ottaa tämän DM-viestivaihtoehdon pois, koska en suoraan sanottuna jaksa lukea enää yhtään ikävää viestiä, joita tulee päivittäin. Oli sitten aiheena minun ulkonäköni tai puheääni. Tällä hetkellä kiinnostus lukea noita on täysi nolla, Penttilä kertoo.

Upeita kuvia sosiaalisen mediaan jakavalla Penttilällä on myös paljon ihania seuraajia, jotka eivät nyt pääse viestittelemään tähdelle.

– Pahoittelen. Tiedän, että siellä on myös paljon mukavia viestejä, mutta minulla ei ole yhtään energiaa käydä niitä läpi.

Paineet ulkonäön ja sosiaalisen median suhteen ovat rankkoja naiselle. Penttilä kertoi aiemmin aloittaneensa terapian, jossa keskitytään nimenomaan sosiaalisen median tuomaan paineeseen, kiusaamiseen sekä hänen omiin ajatuksiinsa ulkonäköpaineista.

– Tämän hymyn taakse kätkeytyy moni itku, joka on itketty ilkeiden kommenttien vuoksi. Myös somepersoonilla on tunteet ja ilkeät kommentit satuttavat, Penttilä kertoi aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat