Somekaunotar Mailis Penttilä hakee apua ulkonäköpaineisiin ja somekiusaamiseen: "Olen aloittanut uuden terapiasuhteen sen takia"

Mailis Penttilä tuli koko kansalle tutuksi Maikkarin Koko Suomi Leipoo -ohjelmasta, jossa hän sijoittui kolmen finalistin joukkoon. Viime vuosina Penttilä on saanut julkisuuttaa sosiaalisessa mediassa.

Koko Suomi Leipoo -ohjelmasta tuttu missikaunotar ja sosiaalisen median vaikuttaja Mailis Penttilä kertoo Instagramissa rankoista ulkonäköpaineistaan, sekä kokemuksistaan somekisaamisen suhteen.

Jatkuvasti toinen toistaan upeampia kuvia Instagramissa jakava Penttilä kertoo saaneensa satuttavia kommentteja, jotka ovat jääneet painamaan hänen mieltään.

– Tämän hymyn taakse kätkeytyy moni itku, joka on itketty ilkeiden kommenttien vuoksi. Myös somepersoonilla on tunteet ja ilkeät kommentit satuttavat, Penttilä kertoo.

Instagramin Tarinat-osiossa kaunotar kertoo aloittaneensa terapian, jossa keskitytään nimenomaan sosiaalisen median tuomaan paineeseen, kiusaamiseen sekä hänen omiin ajatuksiinsa ulkonäköpaineista.

– Olen aloittanut uuden terapiasuhteen sen takia, että voisin tehdä somea, jota rakastan niin, ettei ilkeät kommentit vaikuta minuun, Penttilä kertoo.

"Keksin aina jonkun uuden jutun, mitä voisin muokata"

Penttilä kertoo blokkaavansa jokaisen ilkeämielisien kommentoijan somessa. Hän myös kertoo saaneensa jo ala-asteelta alkaen ilkeitä kommentteja ulkonäöstään, mikä on vaikuttanut hänen minäkuvaansa.

Kaunotar kertoo olleensa aiemmin sosiaalisessa mediassa hyvin avoin esimerkiksi kauneustoimenpiteistä, joita hänelle on tehty. Penttilän mukaan avoimuus on nyt kääntynyt häntä vastaan.

– Olen käynyt alkuvuodesta rintaleikkauksesta, mikä on saanut älyttömän spekuloinnin.

Penttilä aikoo hakea terapiasta apua myös hänen omaan näkemykseensä kauneuskirurgian suhteen.  

– Keksin aina jonkun uuden jutun, mitä voisin muokata. Tämä oli sellainen asia, mihin koin, että tarvitsen ja haluan apua.

Upea kaunotar kertoo olevansa jatkuvasti tyytymätön omaan ulkonäköönsä.

– Koen, että en ole tarpeeksi hyvä. Pitäisi näyttää vielä paremmalta. Se on erittäin raskasta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja