Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski ovat harjoitelleet tansseja jo 15 viikon ajan: "Rankkaa henkisesti ja fyysisesti"

5:42
Katso koko haastattelu videolta, joka tehtiin tiistaina! Toisin kun videolla sanotaan, semifinaalia ei käydä tänään sunnuntaina.

Tänään sunnuntaina nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -erikoisjakso, sillä semifinaalilähetys peruttiin koronavirustartunnan vuoksi.

Ex-NHL-tähti Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski ovat harjoitelleet tansseja jo yhteensä 15 viikon ajan Tanssii Tähtien Kanssa - ohjelmaa varten.

– On se aika pitkä aika. Ja rankkaa henkisesti ja fyysisestikin. Joka viikko opettelet uuden tanssin. Hiot sitä ja sunnuntaisin pääset esittämään sen ja, kun on saatu siihen onnistumisiakin, mutta sen jälkeen se vedetäänkin vessanpöntöstä alas, niin se on aika raskasta, Hagman kommentoi videolla tiistaina tanssisalilla.

Tähtiparilta löytyy vielä kuitenkin iloa ja voimia pusertaa kaikki irti.

– Nyt haluaa loppuun asti kunnialla vetää, mutta onhan tämä kivaa, Hagman toteaa.

Katso koko haastattelu videolta, joka tehtiin tiistaina! Toisin kun videolla sanotaan, semifinaalia ei käydä tänään sunnuntaina.

Tänään sunnuntaina nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -erikoisjakso, sillä semifinaalilähetys peruttiin koronavirustartunnan vuoksi. Semifinaalilähetyksen peruuntumisesta huolimatta on tanssintäyteinen ilta, kun MTV3-kanavalla esitetään ennennäkemätön erikoisohjelma täyden kympin tansseista kautta aikojen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja