Sointu Borg ei tanssi illan TTK-lähetyksessä – magneettikuva paljasti murtuman: "Nyt ei ole syytä lähteä leikkimään"

Sointu & Henkka - Haaveissa vainko oot mun 6:25
Katso videolta Sointu Borgin ja Henri Tannerin edellisviikon tanssi, jonka tuomaripisteet kirvoittivat yleisöltä tiukan reaktion.

Sointu Borg ei pysty tanssimaan illan Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä kyljessään olevan murtuman takia.

Yrittäjä Sointu Borg  joutuu jättämään viidennen Tanssii Tähtien Kanssa  -lähetyksen väliin sunnuntaina 8. lokakuuta. Asiasta kerrottiin ohjelman aluksi juontajien toimesta.

Borg kertoo MTV Uutisille asian harmittavan todella paljon, mutta muuta vaihtoehtoa ei kuitenkaan tänään ollut. 

– Harmittaa kauheasti, etten voi esiintyä tänään. Lääkäri kielsi, että nyt ei voi tänä sunnuntaina tanssia. 

TTK:n sääntöjen mukaan kilpailija saa jättää yhden lähetyksen väliin painasta syystä. Yksittäisiä poisjääntejä on nähty edellisilläkin kausilla: esimerkiksi vuonna 2021 näyttelijä Kiti Kokkonen jätti yhden lähetyksen väliin sairastumisen takia. 

Syynä poisjäännille on Borgin kyljessä oleva murtuma, joka tuli edellisviikon sunnuntaina. Borgin mukaan hän ja tanssiopettaja Henri Tanneryrittivät alkuviikon treenata normaalisti, kun eivät vielä tienneet kyljessä olevasta murtumasta.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä murtuma alkoi kuitenkin oireilla niin pahasti, että Borg joutui lähteä ambulanssilla sairaalaan, kun ei ollut saada henkeä. Tuolloin epäiltiin, että kylki olisi vain venähtänyt, mutta myöhemmin otettu magneettikuva paljasti murtuman.

– Hyvä puoli on se, että se on hyväasentoinen. Tietysti vähän pelästyin ensin, että pitääkö nyt sitten lopettaa kokonaan, mutta onneksi pystyy jatkamaan ensi viikolla. 

Borgin mukaan hänen on nyt välteltävä tietynlaisia kiertoliikkeitä, jottei kylki ärtyisi entisestään. Hän kertoo olevansa erityisen harmissaan siksi, että odotti kovasti etukäteen paso doblen tanssia, joka hänellä ja Tannerilla olisi seuraavana ollut vuorossa. 

– Se olisi ollut ehkä tähän astisista tansseista se eniten oman näköinen, kun on Oma tarina -viikkokin meneillään, mutta se nyt on pelkkää yläkropan kiertoa se koreografia. 

– Nyt ei ole syytä lähteä leikkimään, että jos ohjeistetaan ettei kannata, niin sitten ei kannata. 

Borg kiittelee painokkaasti myös tanssiopettajaansa Tanneria tämän kylmähermoisuudesta tilanteessa kuin tilanteessa.

– Olen helposti meinannut välillä mennä sellaisiin keloihin, että olen kokenut pettäneeni ihmiset, vaikka eihän tälle voi mitään. 

TTK-treenikselle Borg kertoo olevansa suuntaamassa jälleen huomenna maanantaina ja tähtäävänsä seuraavaan suoraan suoraan lähetykseen ensi viikolla. Hän kiittelee erityisesti tanssijoiden keskuudessa vallitsevaa yhteishenkeä ja kannustusta, jota on saanut osakseen, ja kertoo iloitsevansa siitä, että voi myötäelää muiden onnistumisia lähetyksessä. 

Erityisen kiitollinen hän on siitä, että TTK.matka saa kuitenkin vielä jatkua, takaiskusta huolimatta. 

– Olen sanonut, että olisi ollut aika humoristista, jos viimeinen mielikuva kansalla olisi ollut, että eka tylytti tuomarit ja sitten ambulanssilla sairaalaan. Eli on hienoa, että ylipäätään matka jatkuu niin kauan, kuin jatkuu. Meillä on ollut hirveän kivaa ja kyllä haluan, että kun lähdetään, niin lähdetään niin sanotusti "luonnollisen poistuman kautta", eli tuomaripisteiden ja yleisöäänten perusteella.

– Henri taisi myös kauden aluksi toivoa, että toivottavasti tulisi "värikäs kausi". No sen voin vahvistaa, että kanssani ei ole tullut ainakaan tylsää, Borg summaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat