Lääkäriltä tiukka ohje TTK-kisaaja Pernilla Böckermanille – murtunut kylkiluu varjostaa sunnuntain esiintymistä

Kylkiluu murtui! - Pystyykö Pernilla Böckerman tanssimaan TTK:ssa? 2:27
MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen pohtivat, miten Pernilla Böckermanin käy Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa, kun kylkiluu on murtunut.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa mukana oleva fitnessvaikuttaja Pernilla Böckerman sai lääkäriltä tylyn tuomion: kylkiluu on murtunut ja tietyt tanssiliikkeet on unohdettava. Se tarkoittaa vaikeita valintoja sunnuntain suoran lähetyksen osalta.

23-vuotias fitnessurheilija Pernilla Böckerman mursi kylkiluunsa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tanssitreeneissä kaksi viikkoa sitten. Ortopedilta tuli virallinen vahvistus magneettikuvausten jälkeen. 

– Kyseessä on hiusmurtuma, ja tietyissä liikkeissä kylki sattuu aika paljon, Pernilla kertoo MTV Uutisille. 

Murtuman vuoksi Pernilla sai lääkäriltä selkeät ohjeet: kaikki nostot on unohdettava.

Meillä on tulevan sunnuntain tanssissa useampi nosto, mutta emme voi treenata niitä yhtään. Katsotaan, voimmeko tehdä niitä edes sunnuntain lähetyksessä, vai pitääkö meidän keksiä siihen jotain muuta, Pernilla pohtii.

Ensin lääkäriltä tuli kaksi muuta kieltoa: nauru- ja aivastuskielto. 

Tapaturman sattuessa Pernilla epäili aluksi vain venähdystä, mutta kylki kipeytyi seuraavana päivänä toden teolla.

– Teimme Anssin kanssa taivutuksen, jossa taivutin selkääni taaksepäin. Pitkittäinen selkälihakseni ja kylkeni kohtasivat Anssin etureiden ja yhtäkkiä vain kuului naks. Nousin ylös ja ajattelin, että siellä varmaan vain naksahti jokin paikoilleen. Että nyt on selkäkin sitten kunnossa, ajattelin, Böckerman muisteli heti tapaturman jälkeen.

Kivulias murtuma vaikuttaa koko tanssitaipaleeseen, mutta Pernilla pyrkii keskittymään nyt ensisijaisesti tanssiin. Kauden ensimmäinen suora lähetys on sunnuntai-iltana.

Kylki tulee varmasti olemaan kipeä pidemmän aikaa, hän epäilee, mutta uskoo pystyvänsä jatkamaan kisassa normaaliin tapaan.

Aluksi pelko tanssitaipaleen päättymisestä oli paljon voimakkaampi.

– Menin pieneen sokkiin, kun olin ajatellut, ettei siellä mitään murtunut voi olla. Kun pääsin ortopedin vastaanotolta, purskahdin itkuun, Pernilla muisteli tapaturman jälkeen kaksi viikkoa sitten.

– Mietin, että ei kai minulle nyt tule mitään jälkioireita ja toisaalta, että jäävätkö tanssit nyt tähän. Päässäni pyöri monenlaisia ajatuksia.

Katso yllä olevalta videolta, mitä ajatuksia Pernillan tanssiminen murtuneen kylkiluun kera herättää MTV Uutisten Töllötuomareissa.

Tanssii Tähtien Kanssa suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30 alkaen MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Töllötuomarit joka maanantai klo 20.55 MTV Uutiset Livessä ja MTV Katsomossa! Jakso nähdään myös Huomenta Suomessa tiistaisin kello 8.45.

Lue myös:

    Uusimmat