Sointu Borg mursi sääriluunsa – kinkkasi ohjelman kuvauksiin kainalosauvojen kanssa: "Kerrankin selvin päin meni jalka"

Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa:"Olisi tarjottu kymmeniä tuhansia" 3:40
Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa: "Olisi tarjottu kymmeniä tuhansia"

Diili-voittaja Sointu Borg nähdään tänään Putouksessa.

Lauantaina Putouksessa nähdään riemastuttava kattaus vieraita sekä urheilu- että viihdemaailmasta. Yksi illan vierailevista tähdistä on yrittäjä ja Diili-voittaja Sointu Borg.

Borg kertoo odottavansa illan spektaakkelia hyvin mutta jännittynein tunnelmin. Hän esiintyy illan jaksossa bisnestyyppisessä roolissa.

– Olen tosi otettu siitä, että pyydetään tällaiseen. Olen muutenkin show-nainen, tykkään kaikesta tällaisesta, ja tässä pääsee itsekin näyttelemään, niin on tämä tosi hauskaa, hän sanoo.

Borg kertoo, ettei hänellä ole liiemmin aikaisempaa kokemusta komediaohjelmista.

– Tykkään ennen kaikkea siitä, että pääsee sukeltamaan erilaisiin maailmoihin. Ja mikä on tosi kiva, niin kaikki esiintyjätkin ovat supermukavia.

– Ja sekin on inhimillistä, kun huomaa, että ihmisiä jännittää, niin se on käsinkosketeltavaa. Saa nähdä, tuleeko itsellä pissat housuun, kun menee kamerat päälle, hän nauraa.

Borg saapui Putous-studiolle kainalosauvojen kanssa. Kuntosalilla sattui onnettomuus, jonka seurauksena Borgin sääriluu murtui.

– Tämä on urheiluvamma, kerrankin selvin päin meni jalka, hän vitsailee.

Urheiluvamman vuoksi Borgia rullataan Putouksen studiolla lavasteiden mukana.

– Toivotaan, etten tipu sieltä alas. Sitten menisi toinenkin polvi, hän nauraa.

Tällä hetkellä Borg työskentelee televisioprojektien parissa ja kirjoittaa kirjaa, joka on osin omaelämäkertatyylinen. Hän kertoo, että on saanut soittoja lukuisiin tv-realityihin liittyen.

– Vaikka rakastan Suomi-realitya ja minusta on mahtavaa, että niissä moni julkisuuden henkilö pyörii, niin tällä hetkellä koen, että Diili toi minulle niin paljon, etten tiedä veisikö se uraani mitenkään eteenpäin.

Hän kertookin joutuneensa miettimään, mitä hän haluaa oikeasti tehdä.

– Tiedän, että siitä tulisi hyvää viihdettä, jos minut sullottaisiin viidakkoon ja alkaisin riehua siellä, mutta olen monesti sanonut, että salama ei iske kahta kertaa samaan paikkaan. Kun sain niin paljon hyvää (Diilistä), niin seuraavan kerran minut revittäisiin alas, hän toteaa nauraen.

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat