Sointu Borg kävi TTK-matkastaan huvittavan keskustelun pikkuveljensä kanssa: "Topi kertoi myös ihan suoraan jossain kohtaa"

Sointu Borgin tanssit on tanssittu – mitä suunnitelmissa TTK:n jälkeen? 9:24
Sointu Borgin tanssit on tanssittu – mitä suunnitelmissa TTK:n jälkeen?

Sointu Borg ja Henri Tanner joutuivat jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun viidentenä parina.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelma on edennyt puoliväliin ja sunnuntaina 22. lokakuuta ohjelman joutuivat jättämään tuomaripisteiden sekä yleisöäänien perusteella yrittäjä Sointu Borg  ja Henri Tanner.

Kaksikko vieraili tiistaina 24. lokakuuta Huomenta Suomessa  kertomassa siitä, millaisissa tunnelmissa ovat aloittaneet toipumisen TTK-matkastaan. Borgin ja Tannerin mukaan rentoutuminen on alkanut hiljalleen, vaikka tanssit pyörivätkin edelleen mielessä – varsinkin unien muodossa öisin. 

TTK-matkalla kumpikin kertoi saaneensa erittäin tärkeää kannustusta myös kotona. Tannerin vaimo sekä Borgin avopuoliso räppäri Tomi Solonen nähtiin kumpikin myös TTK-yleisössä kannustamassa puolisoitaan. 

– Meillä ainakin kotipuolessa on hirveästi tsempattu. Varsinkin tuossa lopussa huomasi, kun alkoi mehut olla aika vähissä, niin paljon oli myös semmoista henkistä psyykkaamista, että nyt vaan hei itsevarmuutta ja voimaa siihen tekemiseen. Että oikeastaan sellaista positiivissävytteistä, Borg kertoi. 

– Hyvin samansuuntaista täälläkin. Pakko myöntää, että iso peukku kotijoukoille ja terveisiä myös pojilleni sinne niin. Hyvin ovat tsempanneet ja jaksaneet tämän rupeaman, Tanner pohti. 

Ennen Tanssii Tähtien Kanssa -rupeaman alkua Borg pohti, ettei välttämättä halua keskustella ainakaan ensimmäisistä tansseistaan Kirjolla-sarjasta tunnetun veljensä Topin kanssa, jolta kuvaili saavansa mahdollisesti hyvinkin "brutaalin suoraa palautetta". 

Borg kertoi Huomenta Suomessa, ettei hänen TTK-taipaleensa loppujen lopuksi kuitenkaan niin paljon liikuttanut hänen suorapuheista pikkuveljeään.

– Topi kertoi myös ihan suoraan jossain kohtaa, että häntä ei tämä tanssi niin kiinnosta, että hän ei välttämättä haluaisi tulla katsomaan, mutta toivotti paljon tsemppiä. Sanoi vaan, että älä ylimieti asioita, anna mennä vaan. 

Yllä olevalla videolla Sointu Borg ja Henri Tanner kertovat välilleen syntyneestä läheisestä ystävyydestä sekä siitä, millaiseen rooliin tanssiminen jää Borgin elämässä.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat