Soinin ihmeidentekijä kiistää välirikon

Timo Soinin ”tekijä”, Jukka Jusula kiistää perussuomalaisten rivien rakoilun. Jusula oli tekemässä Timo Soinista suurta poliitikkoa, mutta presidentinvaalien jälkeen hän hävisi Soinin viereltä. Miksi?

Jusula itse kertoo, että ”pitkän, tiiviin yhteistyön jälkeen molempien on hengähdettävä”. Hän kiistää julkisuudessa kiertäneen sitkeän huhun välirikosta.

– Mitään ei tapahtunut, nothing has happened. Presidentinvaalikampanjan jälkeen meillä oli luonteva skarvin paikka. Minä pidin lomaa ja kattelin merikotkia, Jusula sanoo MTV3:n Huomenta Suomessa.

Jusula uskoo olevansa jälleen perussuomalaisten mukana kampanjoimassa seuraavissa kuntavaaleissa.

– Timo Soinin turboruuvia on kiristetty vuodesta 95 asti. Kyllä joskus hänenkin ruuvistaan jengat loppuu. Mutta aina vaan Soinin pitäisi keksiä yhä ihmeellisempi tanssiva karhu tuohon pöydälle.

Soinin sanoin: Perse kestää merivettä

Jusula kehuu vuolaasti Soinia MTV3:n lähetyksessä. Hän oli tekemässä Soinista poliitikkoa vuodesta 2002 alkaen. Jusula ja Soini tapasivat kapakassa tuona vuonna, ja yhteinen sävel löytyi heti.

– Olin kattellu miestä etäältä jonkin aikaa, hän on aika heppu. Toivon, että Timo koki näiden puristusvuosien aikana, että olin tärkeä hänelle. Olin harmaa eminenssi, ja se sopi minulle. Olin rumpali siellä takana ja pidin huolta, että stemmat pysyi kohdallaan.

Jusula kiistää kuitenkin, että Soini olisi koskaan väsynyt paineiden alla – tai ainakaan sanonut, että harteilla olisi liikaa painoa.

– Timo on sanonut, että perseen pitää kestää merivettä, jos aikoo olla seilori. Ja Timollahan kestää sekä hartiat että perse.

Katso Jukka Jusulan haastattelu: (Huomenta Suomi 14.3.2012)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja