Mainos

Soinille moitteita – "ulkoministeriltä voisi odottaa arvokkaampaa käyttäytymistä"

Ulkoministeri Timo Soini on saanut moitteita RKP:ltä ja vihreiltä.

RKP:n kansanedustaja Mats Nylund tyrmää Soinin blogikirjoituksen, jossa hän väittää, että RKP olisi hyväksynyt muun muassa perussuomalaisten EU- ja maahanmuuttolinjaukset.

Nylundin mukaan Soini ei malta käyttäytyä ministerin arvon mukaisesti, vaan syöttää omia keksittyjä juttuja totuuksina.

– Soinin väitteet ovat soopaa, ja hän tietää sen itse. Onkohan kyseessä tyypillinen Soinin silmänkääntötemppu, jossa hän syyttää muita siirtääkseen huomion omista asioista muihin? Nylund pohtii tiedotteessaan.

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö mietti viikonloppuna puoluekokouksessa Oulussa, onko pienpuolueille kuittailu Soinille tärkeämpää kuin suomalaisten hyvinvointi.

Niinistön tulkinnan mukaan Soini perusteli pienituloisiin kohdistuvia leikkauksia sillä, että vihreät ja RKP pidettiin näin poissa hallituksesta. 

– Olen surullinen, jos oman puolueen vallanhimo menee kansalaisten hyvinvoinnin edelle. Politiikassa on kyse arvovalinnoista ja suomalaisten hyvinvoinnin tulevaisuudesta, ei valtapelistä, Niinistö totesi.

Soini on vinoillut puheenvuoroissaan ja blogikirjoituksissaan varsin paljon RKP:lle ja vihreille, jotka hän on jo aikaisemmin ristinyt takiaispuolueiksi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.