Sofia Belórf kommentoi Seiskalle elämäänsä pidätyksen jälkeen: "Minulla oli positiivinen ja hyvä olo, kun pääsin pois"

Sofia Belórf kertoo Seiska-lehden haastattelussa tunnelmistaan pidätyksensä jälkeen.

Fitness-tähti Sofia Belórf kertoo tuoreessa haastattelussa tunnelmistaan sen jälkeen, kun hän pääsi vapaaksi tutkintavankeudesta. 

– Minulla oli positiivinen ja hyvä olo, kun pääsin pois tutkintavankeudesta. Päätin, että haluan lähteä heti ihmisten ilmoille totuttelemaan normaaliin elämään. Minulla on luottavainen fiilis tulevaisuudesta, Belórf toteaa.

Belórf kertoo myös ikävöivänsä miesystäväänsä Niko Ranta-ahoa, joka on yhä vangittuna. Pariskunta pidätettiin taannoin, ja Ranta-aho on edelleen vangittuna doping- ja huumausainerikosepäilyjen vuoksi.

– Minulla on aivan mielettömän kova ikävä Nikoa. Hän on edelleen yhtä rakas ja tärkeä ihminen kuin aiemminkin, Belórf toteaa seiskalle

Fitness-tähti Sofia Belórf julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin. Kuvissa hän poseeraa aurinkoisesti hymyillen ja pikkukoira sylissään. Kuvapari oli Belórfin ensimmäinen julkaisu sen jälkeen, kun hän ja puoliso Niko Ranta-ahojoutuivat rahanpesukohun keskelle

Käräjäoikeus vangitsi Sofia Belórfin heinäkuussa epäiltynä todennäköisin syin tuottamuksellisesta rahanpesusta. Viikkoa myöhemmin hovioikeus määräsi hänet vapautettavaksi välittömästi. 

Lue myös:

    Uusimmat