Snoop Dogg tarjoutui esiintymään Charlesin kruunajaisissa – kertoo fanittavansa brittikuninkaallisia yhden "kuningatar Lizzien" teon takia

Vaikka useat artistit ovat kieltäytyneet kutsusta esiintyä kuningas Charlesin kruunajaissa, on Snoop Dogg tarjoutunut itse nousemaan lavalle kruunajaiskonsertissa.

Kuningas Charlesin kruunajaiset lähestyvät, ja niitä vietetään Isossa-Britanniassa lauantaina 6. toukokuuta. Virallinen kruunajaistilaisuus järjestetään perinteisesti Westminster Abbeyssa, mutta viikonloppu on täynnä muutakin oheisohjelmaa, kuten esimerkiksi Windsorissa järjestettävä konsertti. 

Lähteiden mukaan kruunajaiskonsertin järjestelyt ovat takunneet, sillä useat sinne pyydetyistä artisteista ovat kieltäytyneet esiintymiskutsusta. Tiettävästi ainakin Elton JohnAdele ja Harry Styles olisivat kieltäytyneet. 

Yhdysvaltalaisräppäri Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Broadus Jr., on sen sijaan ilmoittanut, että esiintyisi Charlesin kruunajaisissa mielellään. 

– Olen valmis esiintymään kruunajaisssa. Toteuttakaa se, artisti kommentoi asiaa The Sunin mukaan.

Snoop Dogg kunnioittaisi kertomansa mukaan mieluusti edesmenneen kuningatar Elisabetin, jota kutsuu itse varsin tuttavallisesti "kuningatar Lizzieksi". Elisabet menehtyi 96-vuotiaana 8. syyskuuta 2022.

51-vuotias Snoop Dogg tunnustautuu itse kuninkaallisfaniksi, ja kertoo ihailunsa brittikuninkaallisia kohtaan alkaneen 1990-luvulla. Tuolloin Snoop Doggin Ison-Britannian kiertue peruttiin, sillä artistia syytettiin murhasta Yhdysvalloissa. Syytteistä luovuttiin sittemmin, ja Snoop Doggin mukaan kuningatar Elisabetilla olisi ollut tekemistä sen kanssa, ettei hänen maineensa saarivaltiossa mennyt pilalle. 

– Kun he yrittivät potkia minut pois Englannista, kuningatar antoi lausunnon, jonka mukaan hänen lapsenlapsensa rakastivat Snoop Doggy Doggia, eikä tämä ollut tehnyt mitään väärää Briteissä, joten hän antoi minulle luvan olla siellä, Snoop Dogg kommentoi. 

– Noista lapsenlapsista kasvoi prinssi William ja prinssi Harry, joten minulla oli vaikutusta heihin ja heillä puolestaan isoäitiinsä, joka mahdollisti minulle pääsyn tähän kauniiseen maahan. He rakastavat musiikkiani. Rakkaus ja kunnioitus ovat molemminpuolisia. 

Toistaiseksi ei ole vahvistettu, onko Snoop Doggin tarjous esiintyä Charlesin kruunajaissa otettu vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat