Mainos

Snoop Dogg arvostelee Kanye Westiä ja Trumpin kannattajia kovin sanoin: "Sanon suoraan niille kusipäille"

0:59

Snoop Doggilla on vahva viesti Kanye Westille ja muille presidentti Donald Trumpin kannattajille.

VIDEO: Donald Trump saapui Presidentinlinnalle heinäkuussa

Rap-artisti Snoop Dogg vieraili tällä viikolla yhdysvaltalaisessa DJ Suss One's SiriusXM -radio-ohjelmassa. Muusikko tulistui toden teolla, kun DJ pohti, ovatko jotkut artistin faneista Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin kannattajia. 

– Sanon suoraan niille kusipäille. Jos pidätte hänestä, olette helvetin rasisteja. Painukaa helvettiin, ja hän voi painua helvettiin. 

46-vuotias räppäri selitti, kuinka presidentti on luonut eri ihmisryhmien välille rajoja, jotka ovat aiheuttaneet jännitteitä eri taustoista tulevien ihmisten välille. Räppärin mukaan ennen Trumpin toimia eri ihmisryhmät pystyivät toimimaan toisaan kunnioittaen. 

Snoop Dogg arvosteli myös musiikkikollegaansa, räppäri Kanye Westiä Trumpin tukemisesta. 

– Ja Kanye myös, ei unohdeta häntä. Hän voi myös painua helvettiin. Hän kuuluu samaan kastiin, koska hän tukee niitä paskiaisia. 

Räppäri osallistui vuonna 2011 Comedy Centralin järjestämään Donald Trumpin roastiin. Joukossa oli mukana hänen lisäkseen Set MacFarlaneLisa Lampanelli sekä Mike "The Situation" Sorrentino. Tapahtuma otettiin puheeksi myös tällä viikolla, mutta artisti teki selväksi olleensa paikalla ainoastaan tehdäkseen pilkkaa entisestä Diili-ohjelman juontajasta.

– Roastasin häntä niin kovaa, kun pystyin. En ollut hänen kamunsa. 

Aiemmin tänä vuonna Kanye West ilmoitti tukensa presidenttiä kohtaan useiden twiittien kautta. Päivityksissään West kuvaili Trumpia veljekseen ja kertoi, että heillä kummallakin on lohikäärmeiden voimaa. 

– Kiitos Kanye, todella siistiä! Trump vastasi artistin twiittiin. 

Westin julkisen ilmoituksen jälkeen Snoop Dogg kritisoi muusikkoa ja tämän vaimoa Kim Kardashiania

– Jay-Z:n ja Kanyen evoluutiot todistavat kuinka paljon vaikutusta vaimollasi voi olla elämääsi, Snoop Dogg kirjoitti viitaten Jay-Z:n puolisoon Beyoncéen

Snoop Dogg kiitti päivityksessään myös omaa vaimoaan Shante Broadusta, jonka kanssa räppäri on ollut naimisissa 21 vuotta. 

– Kiitos, rakastan sinua koska olet ollut kallioni ja pitänyt minut oikeassa suunnassa.

Lähde: People

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja