Snapchat päivittyy: mukaan uudet kaveriprofiilit

Snapchatiin on jälleen tulossa uusi ominaisuus. Friendship Profilet, eli kaveriprofiilit, kokoavat kaiken tietyn henkilön kanssa jaetun sisällön kätevästi samaan paikkaan.

Facebookissa ja Instagramissa on aikojen alusta asti ollut profiilit, mutta Snapchatista sellaiset ovat toistaiseksi uupuneet. Piakkoin päivityksellä julkaistavat kaveriprofiilit paikkaavat tuon aukon tehden samalla esimerkiksi hauskojen muistojen löytämisestä aiempaa nopeampaa. Profiilin alle kerätään keskustelun lisäksi erilliseen kansioonsa kaikki kontaktin kanssa jaetut kuvat, videot ja muu media. Lisäksi profiilista on helppo tarkistaa kaverin sijainti Snap Map -kartalta.

Kilpailevista sosiaalisen median alustoista poiketen Snapchat-profiilit eivät kuitenkaan ole kaikkien tarkasteltavissa. Päin vastoin, vain ystävät tai vaihtoehtoisesti samaan ryhmään kuuluvat tutut voivat tarkastella profiileja älypuhelimillaan. Yleistä profiilihakuakaan ei sovellukseen ole ainakaan näillä näkymin tulossa.

Lisäksi Snapchatin käyttäjät pääsevät vastedes nauttimaan Snapin luomista Bitmoji Stories -tarinoista, joiden päähenkilöinä loistavat omat ystävät, tai tarkemmin heidän bitmoji-hahmonsa. Joulusesonkia silmällä pitäen Snap on myös esitellyt liudan bitmoji-oheistuotteita, kuten paitoja ja mukeja.

Lisätietoa Snapchatin suunnitelmista ja mainituista oheistuotteista on luettavissa Snapin verkkosivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja