Snapchat esitteli Bitmoji Deluxen – lisää muokkausmahdollisuuksia hahmoihin

Suosittu sosiaalisen median palvelu Snapchat on esitellyt Bitmoji Deluxen, joka tuo mukanaan uusia tapoja muokata Bitmoji-hahmoa. Nyt erilaisia hahmovaihtoehtoja on lähes kaksi septiljoonaa eli valinnanvaraa luulisi olevan riittävästi. Snapchat tiedottaa asiasta blogissaan.

Snapchatin Bitmojit ovat saaneet uusia ihonvärejä, joita on nyt 50 erilaista niin kuin myös hiustentyylejä. Muokkausvaihtoehdot ovat lisääntyneet myös kasvojen eri osissa ja tietysti myös hiusten väreissä.

Omaa Bitmojiaan ja uusista muokkausvaihtoehdoista pääsee nauttimaan Bitmoji-sovelluksen kautta. Uusien vaihtoehtojen avulla omasta Bitmojistaan saa varmasti halutessaan aiempaa itsensä näköisen. Bitmoji-sovelluksessa voi myös jatkossa ottaa itsestään kuvan, jonka pohjalta voi omaa Bitmojiaan muokata. Vielä sovellus ei kuitenkaan osaa tehdä käyttäjän näköistä Bitmojia automaattisesti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.